Zendaya och John David Washington serverar Hollywood Glam On Ws nya omslag


W Magazine’s Omslaget från april 2021 är en hyllning till det höga samhället och filmstjärnans glamour – och kunde vi inte alla använda lite av den känslan och escapism just nu? Den här gången är covergirl (och killen) “Malcolm och Marie” medspelare Zendaya och John David Washington. I en profil av Lynn Hirschberg diskuterar duon sin tid att filma det svartvita drama under karantänen förra året, liksom Zendayas öppenhet för svarta stereotyper och rasism och Washingtons övergång från fotboll till film.

Den snygga Aarons-inspirerade redaktionen, skjuten av Nadine Ijewere, hyllar CZ Guest från 1950-talet med hög samhälle med en modern uppdatering med skådespelare. Stylad av både Law Roach och Samantha McMillen, Zendaya och Washington bedövade i ett antal bitar av Valentino, Gucci, Carolina Herrera, Bulgari och mer.

Zendaya och John David Washington för W Magazine (Nadine Ijewere / Courtesy)

Läs mer nedan från deras intervju – och få en kopia när numret släpps den 6 april!

Zendaya om Giuliana Rancics kommentarer om håret vid Oscar 2015:Så här händer förändringar, och det fick mig att tänka, ‘Hur kunde jag alltid ha en varaktig inverkan på vad människor såg och associerade med färgglada människor?’ “

Washington för att träffa Zendaya för första gången: ”Jag kände inte Zendaya och hade inte sett henne i något annat än Euphoria. När vi träffades anslöt vi oss omedelbart. Hon hade på sig huvtröjan och glasögonen och hade ingen smink. Hon slog mig omedelbart som en tyst, kraftfull kraft. ”

Zendaya och John David Washington för W Magazine (Nadine Ijewere / Courtesy)

Washington på sin fotboll-till-skådespelare brottare: “När jag fångade akillessenan på en pjäs – när jag hörde den popen – tänkte jag: Detta är Guds sätt att säga att du måste sätta dig ner och tänka på ditt liv.

Zendaya om hennes W-fotografering: ”Två svarta skådespelare i den här inställningen verkar skriva om historien på ett elegant sätt, som den typ av gamla Hollywood vi önskar fanns i dessa bilder. Det är nästan som att rätta till ett misstag. ”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

john david washingtonW Magzendaya
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *