Ugg går med drottningen av Tulle Molly Goddard på de flesta modiga framtidsstilar än


Flytta över Andre Leon Talley, är det här Uggs mest spännande och mode framåt samarbete än? Det SoCal-baserade livsstilsvarumärket har gått ihop med Londons start Molly Goddard i en serie för vår-sommaren ’21-kollektionen.

Goddard, känd för sina utsökta textila tyllkreationer, lät ursprungligen världen komma in i hemligheten i september, när hon visade upp sina varor under London Fashion Week. Nu har samarbetets kampanj avslöjats och skorna har fallit på olika återförsäljare. Gör dig redo att se dessa knäppa spädbarn på fötterna till de mest välklädda setterna över hela världen!

Kampanjen, inspelad av Theo Sion och stylad av Alice Goddard med en film av Eoin McLoughlin, visar de unika och nyckfulla skodonalternativen. Erbjudandet består av tre skorstilar: blommiga applikationer på en svart version av Classic Mini-kängan, ett pulserande rosa och djuprött lockigt fårskinnsfönster och en 1990-talsplattform.

En sak har varit säker: designers har haft en kärleksaffär med sensationella skor den här säsongen. Från svindlande plattformar på Marc Jacobs och Valentino, till Simone Rochas marabou-trimmade bilder för hennes H & M-samling och klippa Moon Boots på Chanel, det är djärvt eller går hem RN.

Se hela samlingen nedan:

UGG x Molly Goddard Collaboration

UGG x Molly Goddard Collaboration

UGG x Molly Goddard Collaboration


UGG x Molly Goddard Collaboration

UGG x Molly Goddard Collaboration

UGG x Molly Goddard Collaboration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *