Take 5: 3D-tryckt keramik, en bokhandel som säljer en enda bok + mer1. Jag upptäckte Arushi Jain genom ett nyhetsbrev, och jag är så glad att jag gjorde det eftersom hennes musik är fantastisk. Hon samlar modulär syntes och traditionella indiska raser som resulterar i andra världsomspännande ljudlandskap. Lyssna på hennes pannrum ovan.

2. Jag älskar verkligen de här bitarna från före studion, nya i Design Milk Shop, särskilt i denna krämiga persikton. Jag har börjat dricka (koffeinfritt) te varje kväll, så jag kan se mig själv använda detta varje dag.

Från affären

Stor teservisKöp stort teservis $ 172,00

Liten koppHandla liten kopp $ 18,003. Min besatthet av något helt japanskt fortsätter med upptäckten av Morioka Shoten, en bokhandel i Ginza, Tokyo som bara säljer en bok. Varje vecka väljer Yoshiyuki Morioka – som betraktar böcker som konst – en bok att dela med kunderna, en hyperfokuserad kuraterad detaljhandelsupplevelse. Platsen fungerar också som en mötesplats för samhället (i icke-COVID-tider) med liveevenemang och ett konstgalleri.

4. BJOOKS. Jag fick precis en leverans av dessa böcker i posten från Bjooks, och jag kan inte sluta bläddra igenom dem. Dessa vackert designade böcker är som grafiskt ögongodis för människor som älskar modulär syntes och elektronisk musikutrustning. Det finns fyra böcker i serien hittills: PEDAL CRUSH, PATCH & TWEAK, TRYCK, Vänd, RÖR och PATCH & TWEAK Med Moog.5. Jolie Ngo-keramik! Jolie Ngo, som precis avslutat sin tid på RISD, är på MFA vid Alfred University och får ut det mesta av vår fortsatta besatthet av keramik med hennes undervattensinspirerade 3D-tryckta skapelser, som jag inte kan få nog av på Instagram – följ henne @jolienope.Källa


Leave a Comment