Ta 5: Moon Chalk, Modern Stationery, havremjölk + mer


Förra året fick jag dessa krita uppsättningar designade av Nikolas Bentel för Areaware som en gåva, och de har älskats av min dotter och mig. Varje bit är så taktil och hur de formas uppmuntrar dig att bli kreativ med dina ritningar. De är också mycket robusta för att mina småbarn gillar att slå + dra bollen en i marken och den har inte gått sönder! Det är definitivt ett steg upp från dina vanliga krita pinnar.

2. Förmodligen det jag saknar mest om livet innan pandemin (annat än min familj och vänner) är att upptäcka och äta ute på restauranger, så när jag snubblat på TvättstudiorInstagram, mitt hjärta kändes lite ömt eftersom jag har hört de flesta av dessa samtal i verkliga livet och / eller har sagt det själv. Varje gång jag hittar deras inlägg i mitt IG-flöde stannar jag och humrar lite för att de alltid gör mig lyckligt nostalgisk. De säljer också tryck, med affischer och kläder kommer snart! Min favorit är detta som jag skulle hänga i mitt kök.

Det har gått ett tag sedan jag tog en pensel, men nyligen tog jag ut mina älskade akvarellförråd för att måla med min dotter. Jag måste fylla på färger snart, och när jag gör det kan du satsa på att jag beställer från Fall att göra, en konstförsörjningsbutik baserad i San Francisco som tillverkar och säljer handgjorda akvareller. Färgerna är så fulla och ogenomskinliga och kommer i nyanser som jag inte hittar någon annanstans. De använder naturliga ingredienser och bindemedel av hög kvalitet i motsats till de genomsnittliga kommersiella produkterna som har en mängd fyllmedel. Case For Making har också keramiska paletter, en egen papperslinje, penslar och till och med en online-verkstadsplattform som heter Case For Making Friends, där de guidar dig i att skapa dina egna skapelser.

4. Jag upptäckte först Carrie Lau OM KERAMIK när jag bodde på den här unika Airbnb i LA och jag kunde inte sluta tänka på muggarna jag använde under vår vistelse. Så mycket att jag googlade märket och köpte ett set att ha i mitt eget hem. Sedan dess har jag gillat att se Carrie utveckla nya stilar och experimentera med nya produkter, till exempel munkvaser och keramisk belysning. Jag fortsätter att önska var och en och ser fram emot att se vad hon kommer på nästa gång!

5. Jag älskar alltid att få snigelpost och kommer att göra ett försök att skicka ut dem oftare utan anledning istället för vid speciella tillfällen. Jag upptäckte nyligen Maurele och älskar att deras anpassade brevpapper finns i moderna typsnitt, färger och mönster. Den enda svåra delen är att slutföra din favoritdesign!

KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *