Spela YET! Använd dina färdigheter för att bygga din barndom till god användningTänk leksaker, förutom att du är en vuxen som designar och bygger möbler! Spela YET! är ett mångsidigt modulsystem som enkelt kan skapas och anpassas med massiva träformer och block eftersom speltid inte bara är för barn. Möjligheterna är oändliga: förvaring, skrivbord, rumsavdelare, vardagsrumsmöbler och så mycket mer. Och för att du kan bygga och ta bort Play Play END! i varje rum är det enkelt att flytta och ändra design och layout.

Ek, bok och kork används i systemelementen för att skapa starka, beständiga strukturer som kan byggas med nollspikar eller skruvar. Dessa material är noggrant utvalda smarin för sina naturliga egenskaper. Bortsett från tvättens lista över fantastiska funktioner bidrar skörd av kork till projektet också till skogens hållbarhet.

säte för kärlek

Gör Play ännu! en verklighet, smarin arbetade med Agglolux-CBL, ett franskt företag som bedriver forskning och utveckling på kork, med fokus på hållbar bevarande av den naturliga miljön i Gascogne, Aquitaine. Det syftar till att utveckla och förbättra teknisk kunskap och expertis genom att främja anställning av den lokala arbetskraften för arbetande kork, från skogsanvändning till produktionsaktiviteter.

två stolar och lågt bord

soffa

stol

möbler collage

trämöbler detalj

trämöbler detalj

trämöbler detalj

trämöbler detalj

trebiter

bokhyllor

Spela YET! Insåld uppsättning för att rymma olika storlekar och budgetar, och artiklarna kan också säljas individuellt. För att lära dig mer om PlayYET!, Besök smarin.net.KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *