Snatch upp dessa 12 dekoravtal från Amazons stora vinterförsäljningVar ärlig – om du läser detta just nu letar du antagligen bara efter en ursäkt för att köpa några nya saker till ditt hus. Men hej, ingen dom. Amazons stora vinterförsäljning är ett bra tillfälle att få några överraskande fantastiska saker till några av de lägsta priserna på året. Det bästa är att dussintals snygga föremål från företagets traditionella Sten och balk och modernt Nitte Samlingar av hem och möbler är 15 procent rabatt. Du kommer att vilja ha det kolla in hela försäljningen, men här är 12 utmärkta hem- och trädgårdsprodukter att tänka på:

Midcentury Modern Constellation Wool Area Rug, 239 $

Att hitta den perfekta mattan kan vara en av de mest utmanande delarna av att dekorera ett rum. Den här från Amazons Stone & Beam-kollektion är neutral i färg, men har ett unikt prickigt mönster som hjälper till att dölja fotavtryck och fläckar mellan städningarna. Tillverkad i Indien, den består av 80 procent ull och 20 procent bomull. Båda storlekarna säljs nu, med 5 x 8-versionen erbjuds för 239 $.

Inspirerade Ivory Farmhouse Örngott, Set om 4, $ 42

Inspirerad Ivory Farmhouse Throwing Cover, som visas i Amazonas 2021 stora vinterförsäljning

Denna uppsättning med fyra moderna örngott innehåller ett vitt fodral med svarta linjer, ett svart fodral med indianinspirerat mönster, ett tjockt krämfärgat fodral med svarta tofsar och en fauxbrun läderpåse, alla 18 x 18 tum. Få det till försäljning för $ 42, ned från $ 70.

Modern abstrakt väggmålning med blått och solbränt hav, $ 99

Modern abstrakt väggmålning med blått och solbrunt havstryck, som visas i Amazons stora vinterförsäljning 2021

Ett handritat kanvastryck är en abstrakt syn på en solnedgång över havet som ger lugnande nyanser av blått. Alla tre storlekar är till salu, men du får den största effekten från den största, som mäter 24 x 30 tum.

Sheena Glam Tufted Velvet Shell Chair, $ 156

Sheena Glam Tufted Velvet Shell Chair, som presenteras i Amazons Big Winter Sale 2021.

Oavsett om du använder den som en accentstol eller klistrar in den i en glamorös fåfänga, är den Rivet-märkta tuftade sammetskalstolen alldeles för söt. Smaragdskuggan ger 15 procent rabatt till $ 156, men du kan också få den i rosa eller kricka för lite mer.

Globala stengodsplantor med stativ i svart trä, 34 $

Globala stengodsplantor med stativ av svart trä, som nämnts i Amazons stora vinterförsäljning från 2021.

Hur söta är dessa 10,4 tum långa växter med ett träställ? Designen på denna glaserade stengods är vagt träliknande och tillräckligt neutral för att smälta in i alla typer av dekorstilar. Denna storlek går för närvarande till $ 34, en rabatt på 15 procent av ordinarie pris.

100% bomull Hierapolis XL turkisk handduk, $ 40

100% bomull Hierapolis XL turkisk handduk, som nämnts i Amazons stora vinterförsäljning 2021.

Turkiska handdukar är både vackra och multifunktionella – använd dem på stranden eller i poolen, häng upp dem i badrummet, sitt på dem på en picknick eller lägg dem runt dina axlar för värme. Denna 100-procentiga bomullsversion har en grafisk svart och benvit design för $ 40, ned från $ 45.

Midcentury Modern Diamond Cut betongbordslampa, $ 51

Midcentury Modern Diamond Cut bordslampa i betong, som nämnts i IKEAs stora vinterförsäljning 2021.

Spara 15 procent på denna minimalistiska bordslampa från Amazon Rivet-samlingen. Med en hartsbas som ser ut som skuren betong, har lampan en linsskärm och polerad nickelbeslag för $ 51, ned från $ 60.

Globe-strängljus utomhus (100 fot), $ 50

Globe-strängljus utomhus (100 fot), som visas i Amazonas stora vintersäljning 2021

Precis i tid för varmare väder, är denna 100 meter långa lampa för globala rymden för närvarande $ 50, ned från $ 60. Häng den över utesoffan, grillen, balkongen eller till och med inuti för lite extra atmosfär.

VECELO L-formad datorenhet, $ 85

VECELO L-formad datorstation, som nämnts i Amazons stora vinterförsäljning 2021.

Letar du efter det perfekta skrivbordet hemifrån? För närvarande 22 procent rabatt är VECELO: s L-formade datastation ett fynd på bara $ 85. Det är tillräckligt viktigt för flera skärmlayouter, men dess praktiska form gör den lämplig för små kontor eller för att definiera ett separat rum i ett större rum.

Texturerat lätt dekorativt bubbelplast, 42 $

Texturerad lättvikts dekorativ bubbelfilt, presenterad i Amazons stora vinterrea 2021.

Spara 7,50 $ på denna rikt texturerade kastmatta i slitstark akryl, med bubblor i marinblått garn sydd på en vävd bas med kantade sidor. Den lätta gjutningen från Amazons Rivet-linje mäter 48 x 60 tum.

Solid Pine Rustik bondgårdskonsolbord, 204 $

Solid Pine Rustik bondgårdskonsolbord, som presenterades i Amazons stora vinterförsäljning 2021.

Detta konsolbord är tillverkat av massiv furu och har X-formad detalj på sidorna för lite extra visuellt intresse. Den har två delade hyllor för att lagra föremål som skor, böcker eller något annat du vill sticka ur vägen, och 15-tums djupet gör det perfekt för trånga utrymmen.

Uppsättning med fyra silver Geode Wall Prints, $ 163

Uppsättning med fyra silvergeode väggavtryck, som nämnts i Amazons stora vinterförsäljning 2021

Denna uppsättning med fyra 22 x 22 tum silvergeode väggavtryck har en avslappnad atmosfär eller sprids runt huset och har en avslappnad atmosfär för dem och ger både en touch av naturen och ett abstrakt mönster i ditt rum. Under vinterförsäljningen kan du få dem för $ 163, ned från de ursprungliga $ 199.KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *