Perfekta informella uteserveringslösningar från SkagerakDet har varit en ganska mild mars här i nordöstra USA, och vi är alla antsy att göra övergången till friluftsliv för våren! Två av våra nuvarande favorit utomhuskollektioner är från Skagerak – Overlap and Reform. Båda är informella med mycket potential för (säkra) utomhusmåltider i varmt väder och mer. (Vi är också stora fans av Lilium-serien!)

Reformkollektionen, designad av Louise Hederström, har ett klassiskt men modernt tilltal. Anslutningen av aluminium och teak, naturligtvis, Reform Table och Reform Bench fungerar bra tillsammans. Men de klarar sig också bra ensamma, till exempel en abborre för dina växter i behållare. Pulverlackerad aluminium och obehandlad teak kombinerar industriella och naturliga element, vilket också gör kollektionens delar kompatibla med andra utemöbler.

utomhusbordReformtabell

utomhusbänkReformbänk

utomhus matbord och bänkarReformera bord och bänkar

utomhusbordReformtabell

utomhusbänkReformbänk

grupp för utemöblerSkageraks kollektion Överlapp tar sitt namn från de överlappande stålbenen som nämns på både överlappningsbordet och överlappsbänken. Designat av TAF, fungerar dessa bitar lika bra inomhus som utomhus, med träplankor som förbättrar sin moderna estetik. Kollektionen är solid tillverkad och kan smälta sömlöst med ett antal andra stilar.

utemöbler

utemöblerutemöbler

utomhusbordÖverlappningsbräda

utomhusbänkÖverlappande bänk

>>> För att lära dig mer om Skageraks reform och överlappande utomhuskollektioner eller för att utforska fler utomhuslösningar, besök Design Milk Shop! <Källa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *