När det gäller igår kväll! Premiären “Shiva Baby” i Brooklyn markerar en återgång till IRL-shower


Igår strömmade både stjärnor och modeinspelare till Williamsburg-hotellet The William Vale, där indiedramat “Shiva Baby” hade premiär i en av de första personliga händelserna i NYC: s sociala kalender på senare tid.

Föreställ dig scenen: den ledande damen Rachel Sennott är framför en steg-och-upprepa med handen på höften, klädd i en campig Wiederhoeft rosettklänning, pärla Presley Oldham halsband och en pärla Susan Alexandra handväska. Utseendet är tänkt att efterlikna affischen för “Shiva Baby”, hennes andra långfilmroll, som visar henne posera i en klänning gjord av gräddost och dekorerad med bagels. Premiären, och Sennott själv, är på gott humör. ”Att göra denna uppfattning med vänner och familj … det kändes väldigt speciellt. Det kändes väldigt speciellt. Jag grät i slutet för att jag var som – vi fick inte göra South By eller TIFF, och så detta var så speciellt, berättade Sennott till The Daily efter filmpremiären.

Emma Seligman och Rachel Sennott deltar i premiären “Shiva Baby” NY presenterad av Utopia Films (Getty Images / Courtesy)

Hon har inte fel! Premiären i sig hände knappast. Ursprungligen avsedd att debutera på SXSW och TIFF förra året, skjöts upp i början av COVID-19-pandemin. I år flyttades det till Brooklyn Hotel för en soiree på taket – och flyttades sedan igen till en balsal nere på grund av starka vindar. Hur som helst, det var en splashy affär, med socialt avlägsna bord och skålar fyllda med flaskor Heineken, BABE konserverat vin och catering i hela rummet – lox bagels och rugelach! – tack vare delikatessbutiken Shelsky’s of Brooklyn (alla gäster får också en Shelskys t-shirt i present).

Sennott är uppenbarligen glada över att vara boll för evenemanget. Strålande recensioner från kritiker och tittare (filmen har redan fått 96% på Rotten Tomatoes) har redan gjort det till en indiesucces. Baserat på ett studentspel av regissören Emma Seligman fokuserar “Shiva Baby” på det röriga livet på senior college Danielle när hon navigerar drama i en shiva (en judisk sorgritual) – från svåra uppfart med sin före detta pojkvän för att möta hennes hemliga socker pappas fru och bebis, allt medan hon är omgiven av sina föräldrar och familjevänner från barndomen. Det finns ett antal stressiga situationer, och de som är upphöjda av torr humor och relativitet hela tiden, som Sennott erbjuder med sarkasm och grus. “Jag är så glad. Jag är bara väldigt glad. Jag känner mig så lycklig att filmen fortfarande kommer att ses, även om det var en pandemi,” sade skådespelaren. Upphetsad över det, gör mig så glad och tacksam . “

Rachel Sennott och Susan Alexandra (Getty Images / Courtesy)

Regissören Emma Seligman letade efter Sennott efter filmen efter att hon uppträdde i samma roll i den ursprungliga kortfilmversionen 2018. Premiären på William Vale var ett slags återförening – Seligman var där, klädd i en svart kostym och beskuren topp som en tusenårig chef , och det var också Susan Alexandra, den nyckfulla handväskedesignern som kastade Sennott och hennes syster Anna i en kampanj förra året.

Resten av filmens skådespelare var också närvarande och tyckte om fanfare. Tillsammans med Danny Deferrari och Polly Draper var Dianna Agron – som spelar Deferrari’s brödvinnande tusenåriga fru i filmen – klädd i elegant rutig Miu Miu. Före showen beskrev den tidigare Glee-stjärnan sin första IRL-händelse på ett år som “glad” och “en riktig behandling”. Hon avslöjade också att spelarna ännu inte hade sett filmen tillsammans. “Det är väldigt trevligt, av många skäl”, sa hon.

Rachel Sennott och Dianna Agron (Getty Images / Courtesy)

Under karantänen njöt Agron av stillestånd med många filmer och TV. Skådespelerskan har sett personliga favoriter som I May Destroy You, tillsammans med klassiska filmer som hon inte sett tidigare. Det hjälper att ha en lista (hon hoppas kunna se årets Oscar-nominerade när hon har ett ledigt ögonblick). Agron är också upptagen med att förbereda sig för mer filmarbete – och därför kommer hon inte att delta i nästa månads GLAAD-utmärkelser med Glee-rollen, som hyllar den avlidne skådespelerskan Naya Rivera. “Tyvärr kan jag inte delta personligen – jag kommer tillbaka till jobbet – men jag kommer definitivt att titta hemifrån”, sa hon.

Du kan titta på “Shiva Baby” när den blir tillgänglig på Apple TV den 2 april.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller från branschen.

Dianna Agron Rachel SennottShiva Baby
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *