Modernistiska kuddar som ger färg, mönster + konsistens in i hemmetEtt av de enklaste sätten att transformera eller uppdatera ett rum är att uppdatera tillbehör, särskilt med kuddar. Jämfört med möbler eller belysning är det en relativt billig investering, och det är det som skiljer en persons stil från en annan. Det bästa är att du kan ändra utseendet på ditt rum ofta och enkelt eftersom örngott tar nästan inget utrymme alls. För en design som är gripande i färg och minimalistisk i design, älskar vi örngottarna från Jillian Rene Decor.

Designer Jillian Carmine började sin designkarriär genom att få sin kandidatexamen i konst från Virginia Commonwealth University’s School of the Arts. Hon lanserade sin första design 2012 strax efter examen, som upptäcktes av ledande stylister och fick pressigenkänning i HGTV och Country Living Magazine. Hon hämtar inspiration från naturen, mode och modern design från mitten av seklet och översätter den till hemtextilier som är rika på färger och texturer, med minimalistiska mönster som passar olika inredningsstilar.

Jillians senaste kollektion av örngott innehåller olika mönster: monokromatisk färgblockering, galler med ränder och fransar som framkallar en modern boho-känsla. För en färgpalett som känns relevant, ger Jillian också en nick till Pantones årets färger, Ultimate Grey och Illuminating.

Jillian Carmine

>>> Handla hela Jillian Rene Decor-kollektionen här! <KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *