Mirrors Collective debuterar med Wrong Geometries CollectionSpegla kollektivt, en nyligen lanserad designer och tillverkare av speglar, har debuterat sin första kollektion: Fel geometri. Sju mosaikliknande mönster utforskar plana plan och lite asymmetriska former, vilket skapar dynamiska sidopositioner med andra föremål i ett rum. Handpolerade kanter, tillsammans med ett substrat bestående av återvunnet papper och naturhartser, är den iögonfallande glasyren på kakan.

År 2020 kombinerade grundarna Reid Hoyt och Valeriy Shvetsov sina erfarenheter inom möbel- och ljusdesign och glas- och spegelfabrik för att utveckla Mirrors Collective. För att hålla koll på detaljerna bestämde de sig för att bygga allt från ramar till förpackningen internt. Deras process ger mer variation, anpassning, experiment och kortare ledtider. Valeriy fokuserar på hantverk och kvalitet, och Reid fokuserar på den kreativa potentialen hos de verktyg, tekniker och material som är inblandade.

spegel på väggen

Vi vill fira begreppet lokal produktion, inte se det som en kompromiss. – Reid Hoyt Deras designfilosofi lägger mycket värde på direkta anslutningar, oavsett om det är mellan handel eller privatkunder. Deras mål är att vara en tom duk för designers, arkitekter och andra. Varje spegel görs på beställning och möjliggör ytterligare anpassning med en ledtid på en till två veckor.

spegel på väggenspegel på väggen

spegel på väggenspegel på väggen

spegel på väggenFör att lära dig mer om felaktig geometri, besök mirrorscollective.com.Källa


Leave a Comment