Mid-Century Modern Bent Plywood Home Decor av CisealInspirerad av lokal modern arkitektur från mitten av århundradet i och runt Detroit, lanserade Nicole Hodsdon Ciseal 2013 med bara ett lager fanér, trälim, handgjord mögel och några klämmor. Dessa fyra saker gjorde Ciseal till sin första produkt – Ray Tablet Stand – och sedan dess har de designat flera tre lager produkter som inspirerar med visuell tilltalande. Alla produkter görs på beställning för hand i deras Troy, Michigan-studio från hållbara, ansvarsfullt skördade björkskogar från statens övre halvö. Från pennhållare till slutbord har varje Ciseal-produkt samtidigt som de framkallar skulpturella former genom dramatiska plywoodböjningar.

Pennhållaren finns i ek, lönn eller valnöt med mässing eller nickel och innehåller pennor och pennor (och andra diverse) på ett ställe istället för att rulla av skrivbordet och under andra möbler.

Finns i valnöt, lönn, körsbär, ek eller Sapele, Ray Tablet Stand är ett minimalistiskt surfplattestativ som håller din iPad i perfekt vinkel samtidigt som den ser bra ut i processen.

Snyggt ved i Mission Vedhållare, finns i ek, lönn eller valnöt. Den aspinspirerade designen kan vila vid eldstaden och ger enkel åtkomst till extra ved. Har du inte en öppen spis? Använd den för att förvara handdukar, filtar, lakan, leksaker och mer.

Alden Table, som kommer i ek, valnöt eller lönn, är inspirerad av korsande former av Alden B. Dow Home & Studio i Midland, Michigan. De oväntade vinklarna ger nick åt hemmet samtidigt som de erbjuder utrymme att hålla en drink eller en väckarklocka över, och böcker och tidskrifter nedan.

Några av processen:

Ciseal grundare Nicole Hodsdon

>>> Handla Ciseal-kollektionen i Design Milk Shop här! <KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *