Kolumner kan vara en möjlighet att skapa sittplatser och ett utrymme för växter


Arkitektföretag mekanism har slutfört Akelarre Boutique Hotel and Spa i Donosti, Spanien, och ingår i spaets design, är växter som innehåller strukturella pelare.

Kolumnerna i detta spa är insvept i träplattor, vilket mjukar utseendet och hjälper dem att bli en del av de inbyggda växterna.

Kolonnerna är insvept i träplattor, som mjukar utseendet på dem och hjälper dem att bli en del av den övergripande designen av växter.

Kolumnerna i detta spa är insvept i träplattor, vilket mjukar utseendet och hjälper dem att bli en del av de inbyggda växterna.Planterarna, som hjälper till att rikta flödet av människor runt spaet, har en träslattersida och en kant placerad ovanpå ramen.

Ett modernt spa med inbyggda växter, utformat för att hjälpa dig att flöda människor runt spaet.Växterna är fyllda med växter i olika höjder och skapar frodiga trädgårdar som ger den lugna atmosfären i spaet.

Ett modernt spa med inbyggda växter.Låt oss ta en titt på resten av spaet … Hotellet och spaet ligger vid Spaniens kust och inkluderar material som sten, trä och glas, med rummen fokuserade på utsikten.

Detta moderna hotell och spa ligger vid Spaniens kust och innehåller material som sten, trä och glas, med rum med fokus på utsikten.Detta moderna hotell och spa ligger vid Spaniens kust och innehåller material som sten, trä och glas, med rum med fokus på utsikten.Inuti accentueras ljusa träväggar av infällda dörrar, medan dold belysning skapar en glöd som lyfter fram de böjda väggarna.

Inuti ett modernt hotellspa accentueras ljusa träväggar av infällda dörrar, medan dold belysning skapar en glöd som lyfter fram de böjda väggarna.Spaet har också en pool som inkluderar väggar, golv och pelare insvept i grå kakel.

Ett hotell spa med en böjd glasvägg med utsikt över poolen.Massagerummen i spaet återger designen av de inbyggda växterna med träplattor som täcker de böjda väggarna.

Modernt massagerum med välvda träväggar och dold belysning.Modernt massagerum med välvda träväggar och dold belysning.Fotografera av ImagenSubliminal (Miguel de Guzmán + Rocio Romero)Källa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *