Kohlers smarta “Stillness Tub” erbjuder dimma, festlampor och aromterapiEn röstaktiverad dimmaskin. Färgbytande festbelysning. En aromaterapidispenser. Om badet någonsin blir mer dramatiskt än så måste vi förvänta oss att en full orkester invaderar badrummet med sina instrument som ger ett live soundtrack. Kohlers nya “Stillness Tub” är utformat för att lyfta badupplevelsen till nya nivåer av lyx, och även om allt låter lite överst, låter det också … trevligt?

Det dyra badrummet presenterades praktiskt taget på Consumer Electronics Show (CES) 2021 och inspirerar från shinrin-yoku, eller japanskt “skogbad”, övningen att uppleva djup avkoppling i skogen genom att ta in naturens sevärdheter, ljud och dofter med öppenhet och avsikt. Tanken är att badkaret ska vara ett tillflyktsort för all stress i vardagen och inte fördjupa dig i varmt vatten utan också i upplevelsen av egenvård. Det smarta badkaret står ganska högt, med en boxig silhuett och ett böjt tomrum fyllt med vatten från botten för en mer skonsam och tyst introduktion till hemmets spa-mellanrum. I den fullständiga (och dyraste) versionen kan du använda röstkommandon och / eller den medföljande smartphone-appen för att sätta på badkaret, ställa in djup och temperatur, aktivera den atmosfäriska dimman och välja mellan statiska eller dynamiska ljusalternativ i olika färger. Badkarets “upplevelsestorn” levererar även eteriska oljor direkt i vattnet om du vill, och dess “oändliga kant” av trä låter vatten rinna över sidorna och fångas upp och återvinnas.

Kohlers ultramsmarta nya Stillness Bath är utrustat med ett färgbytande ljus.

Flygfoto över Kohlers ultra-smarta Stillness-badkar.

Beroende på vilka funktioner du väljer varierar priset från $ 6,198 till $ 15,998, men inga versioner är helt plug-and-play. Installation av de mer komplexa alternativen kräver en totalrenovering av badrummet, inklusive ett nytt golv för att installera karets galler och cirkulationssystem, även om den billigaste versionen som saknar den oändliga kanten är fristående. Stillness Tub debuterade med andra nya smarta badrumsprodukter från Kohler, inklusive en beröringsfri badkrankollektion, Innate Intelligent Toalett och två produkter för hemvattenmonitor som ett varumärke med Phyn. Kranarna erbjuder hemlös handsfree-aktivering antingen i en integrerad kran med inbyggda sensorer eller via en extern puck som gör att du kan eftermontera befintliga Kohler-kranar.

Ny kontaktfri kran från Kohler, avtäckt vid CES 2021.

Kohlers

Om du undrar vilka funktioner en smart toalett kan ha, här är varumärkesbeskrivningen: ”The Innate innehåller alla bekvämligheter, bekvämlighet och rengöringsfunktioner som folk förväntar sig från Kohlers breda utbud av intelligenta toaletter till ett överkomligt pris. Innate inkluderar ett uppvärmt säte, automatisk öppning och stängning, intuitiv fjärrkontroll och personlig bidéfunktion. Dessutom, eftersom många husägare letar efter fler gör-det-själv-projekt, har Innate Kohler enkel, förlåst installation. “Släppet av denna linje är ett smart steg mitt i en pandemi som gör att människor tillbringar mer tid hemma än någonsin tidigare, känner sig mer bekymrade över hygien och arbetar med renoveringsprojekt. “När miljontals människor världen över tillbringar mer tid hemma längtar de efter balans och söker en flykt från vardagens stress och bekymmer”, säger varumärket. pressmeddelande på samlingen. “Teknologiens potential att skapa fler stunder av välbefinnande och göra det lättare att slappna av, förstöra och hitta fred är en drivkraft för Kohlers fortsatta investering och produktutveckling inom smarthemmeteknik.”

Kohlers Ultra-Smart Stillness Tub, avtäckt praktiskt taget på CES 2021.

Tillgänglighet har inte meddelats ännu, men Kohler kommer att hålla sin egen digitala händelse, [email protected], 2 och 3 februari, när fler nyheter förväntas. Om du är ett fan av smart home-teknik och har råd med avancerade fixturer som dessa, leta efter dem för att komma ut på marknaden senare i år.KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *