Inspirerande kvinnor: Katherine Power On New Beauty Line Vinst och skapa rent vin med Cameron Diaz


Under den här kvinnans historiemånad sätter vi en välförtjänt strålkastare på kvinnliga grundare inom mode, skönhet och livsstil. Nästa gång grundare Katherine Power. Varje dag vill jag läsa WhoWhatWear för uppdateringarna till modemarknaden, ha lite rent Avaline lager i kylen så att ingen överraskande besökare dyker upp, och du kan garantera att jag kommer att täcka alla berättande mörka ringar från den improviserade vinkvällen med min nya perfekta hudfärg från Bedrift. Vad har dessa alla gemensamt? Tja, kraft, för en. Men de kan alla tacka ett lojalt samhälle, smart och elegant varumärke och outtröttlig forskning för deras framgång. The Daily höll på med den upptagna mamman, symbolen för “hur får hon allt gjort”, för att komma lågt på de många strängarna i hennes båge.

Meriter har varit på gång i två år. Vad var det första aha-ögonblicket, och hur utvecklades det under de två år av forskning?

För fyra och ett halvt år sedan lade jag upp en kort video från mitt badrum och smink på fem minuter. Detta var en normal del av min rutin, men om jag är ärlig sminkade jag mest på fem minuter i bilen på väg till jobbet, för jag har väldigt lite ledig tid att “se bra ut”. Jag fick så oerhört positiva svar, så jag började tänka på att skapa en samling rena, bekväma produkter som var allt jag behövde för att se ut som jag själv, men bättre. Runt den tiden började jag känna att jag inte kom i kontakt med något av skönhetsmärkena på marknaden. Jag växte upp med de äldre lyx- och prestigemärkena som min mamma en gång hade introducerat för mig och som alltid drog sig mot de produkter som fick mig att se naturlig ut, men efter att ha fått min son ville jag använda renare formler än de märken som erbjöds (medan jag var gravid blev jag bokstavligen illamående när jag ville använda mina normala, “icke-rena” läppprodukter). När det rena skönhetslandskapet började växa, försökte jag många fantastiska produkter, men kände alltid att de marknadsfördes till en yngre kund som letade efter nyhet (och redundans) i varje tur. Jag kom inte i kontakt med dem, känslomässigt.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av KATHERINE POWER (@katherinepower)

Vad fick dig att starta varumärket?
Jag kände mig tvungen att skapa ett varumärke som skulle föreställa mig lyxig skönhet för moderna konsumenter som jag själv, genom att göra det renare, väl redigerat, tillgängligt och naturligtvis vackert. Vinst är motgiften till den överväldigande, mättade skönhetsvärlden, med för många steg och 50 skuggpallar som släpps varje vecka. Det bygger på begreppet minimalistisk skönhet och det faktum att vi bara vill se ut som oss själva, men bättre.

Berätta om processen för att skapa varumärket.
Jag har arbetat tyst med det här märket i nästan fyra år nu. Några av formlerna, som The Minimalist complexion stick, tog nästan två år för att uppnå perfektion, och under tiden har jag hållit nära kontakt med min digitala gemenskap för att förstå deras behov. Bara under de senaste två åren har vi pratat med mer än 4 000 personer genom fokusgrupper, shop-a-longs och undersökningar och förfinat exakt vad de letar efter från make-up-märkena i livet. Det visar sig att det finns många människor som är precis som jag. Av de människor vi undersökte (mestadels kvinnor, 28-45 år) ville 66% att deras sminkrutin skulle vara renare, 85% av dem ville se ” naturliga ” men bättre ut och 77% ville ha fler kosmetiska märken anpassade till deras livsstil . Slutligen kommer de att ha prestanda, användarvänliga produkter som skapar ett polerat utseende på några minuter och inte irriterar huden. I början av 2020 hade skönhet och egenvård nått en höjd av feber – det var en mättad marknad med produkter som kom ut några dagar, fulla av ingredienser som vi inte kunde uttala, paletter med 50 färger när vi bara använde två i en utekväll, 10 steg i en hudvårdsrutin och fler och fler tillägg till listan över vad som krävs för att vara “redo”. När allt stannade i mars återställde vi alla, bytte till naturligt hår, naglar och fransar och minimerade verkligen våra dagliga rutiner. Det verkade som den perfekta tiden för Merit att dyka upp för att effektivisera våra sminkväskor.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av MERIT (@merit)

Har du en lift för meriter?
Vår första serie gör dig redo på fem minuter – sju omöjliga produkter. Grunden för det fem minuter långa sminkutseendet heter The Minimalist. Det är en hudfärg som smälter så sömlöst i din hud att du inte kan se vad som är smink och vad du är.

Vad betyder termen minimalistisk skönhet för dig?
Meriter och begreppet minimalistisk skönhet är motgiften till den överväldigande flerstegsvärlden av skönhet. Våra produkter är multitaskers – vi förenklar vad det innebär att göra sig redo.

Förpackningen ser så elegant ut … för att inte tala om den väskan! Vad behöver vi veta om förpackningen?
Tack! Våra lådor är gjorda av FSC-certifierat papper. Vår fraktförpackning är antingen återanvändbar, återvinningsbar eller biologiskt nedbrytbar. Sminkväskan är gjord av mjuk bomull: den är dubbelfodrad så att du kan kasta den i diskbänken och använda den under många år framöver. Varje kund får 1x max. Alla upprepade beställningar skickas med grönt cellskum, ett majsstärkelsederivat som löser sig under vatten eller kan komposteras. Brevlådan och vykortet är delvis tillverkade av avfall enligt förbrukning och är helt återvinningsbara.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av MERIT (@merit)

Vilken produkt är du mest upphetsad för för alla att prova?
Jag är glad över att människor kan prova vårt sju-delade lanseringsprogram. Det är allt du behöver för att göra dig redo på fem minuter, och ingenting gör du inte.

Okej, byt växlar till Avaline! Trodde du någonsin att du skulle förgrena dig till vin?
Alla mina företag har startat från ett personligt behov, och Avaline är inget undantag! Jag tillbringar all min tid med tusenåriga och generation Z-konsumenter och lär mig vad hon är intresserad av. Jag är en mycket passionerad vindrinkare, och det gör Cameron också. Vi satt och drack en dag och pratade om hur allt har blivit friskare. Vi började undra om det finns ett sätt att göra vin bättre för oss? Vin är den enda konsumentprodukten som inte visar näringsfakta eller ingredienser! Konsumenterna började också ifrågasätta det – vi vet inte hur det tillverkas eller vad som finns i det. När vi började lära oss processen visar det sig att du i kommersiell vinframställning kan lägga till upp till 70 ingredienser utan att behöva ange det på etiketten. Det vi lärde oss tidigt var chockerande nog för att ändra sättet vi drack på.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av AVALINE (@avaline)

Var det svårt att hitta naturvin när du började processen med att göra Avaline?
Det var mycket svårt att hitta denna typ av vin! Det var bara riktigt i specialbutiker. Vi skulle gå till våra favoritrestauranger eller hotell, och vi fick många ögonrullar om vi frågade. Det var bara för tre år sedan, och nu har de dedikerat sektioner för rena viner. Vi tänkte, hur svårt är det att komma åt LA, vilket är wellnessmekkaet? Men jag började se andra människor ställa de frågor jag ställde och jag trodde att det här skulle bli nästa kategori som kommer att rensas.

Avaline var två år gammal i början. Var processen att göra det nuvarande erbjudandet mer komplicerat / tidskrävande än du förväntade dig? Hade du mycket roligt på vägen?

Det började som ett faktauppdrag. Cameron kommer från wellness, hon har skrivit två böcker om kroppen som faktiskt är vetenskapliga böcker, och hon är en investerare och rådgivare. Jag vet hur man bygger ett företag, men det här är så annorlunda för oss. Först var att lära sig allt om processen, träffa alla som ville kontakta oss så att vi kunde bli studenter i branschen. Sedan var det att lära sig om verksamheten, att föra den ut på marknaden och lära sig mer om de komplexa reglerna. När vi förstod hur vi ville bygga varumärket och vilka kriterier vi hade, letade vi efter de bästa vinproducenterna. Det tog mycket att knacka på dörrar, virtuellt och i verkligheten! För våra fyra olika blandningar valde vi en annan vinmakare för varje – men de finns alla i Europa. Rosén finns i Provence, den röda i Côtes du Rhône och den vita och mousserande finns i Spanien.

Och har det inte tillsatt socker? Vi tyckte att det var för bra för att vara sant!

Inget socker tillsätts! Vår Sparkling har en touch av tillsatt organiskt rörsocker, som en del av den traditionella metoden, men som du kommer att se på vår webbplats där vi visar näringsfakta är det extremt lågt per glas. Det finns inga onödiga tillsatser och inga färger eller koncentrat (vilket är vanligt vid vinframställning!). Vi håller våra sulfater under 100 delar per miljon: vi tycker inte att de är dåliga, men vi använder dem inte för mycket. Det finns inte heller några animaliska biprodukter. Detta vin har förändrat våra liv!

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av AVALINE (@avaline)

Hur mötte du ursprungligen Cameron, och vad drog dig till henne som affärspartner?
Vi har varit vänner i flera år, så vi är vänner först och främst. Vi graviterade mot varandra eftersom vi båda är hemmamodeller. Vi älskar att spendera tid hemma, underhålla, dela underbara måltider och dricka gott vin tillsammans. Hon är oerhört nyfiken som person och detaljorienterad. Hon är definitivt forskaren i förhållandet! Hon förstår jordbruk och biologi.

Har du planer på att expandera till fler kategorier?

Vi lyssnar på hur människor känner sig saknade; vad är det vita rummet? Vi kommer att fortsätta att förnya genom linsen, med rena produkter med transparenta ingredienser.

[Ed note: Just this week, Avaline announced a new DTC program! This month, Avaline will donate 2% of DTC sales to the brand’s newest partner, Lift Collective, an advocacy organization that promotes positive change in the wine industry through the advancement of diversity, equity and inclusion. To further the partnership, Avaline will sponsor Lift Collective’s Virtual Conference on March 23 and 24 (tickets available here) as well as the creation of Avaline Scholarships.]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller från branschen.

Cameron Diazkatherine kraftvin
Källa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *