IKEA lanserar en prisvärd samling av spelmöbler och tillbehörVill du spela som ett proffs på en amatörs budget? IKEA har täckt dig. Den svenska återförsäljaren släppte precis sitt första linje av spelspecifika möbler, skapat i samarbete med Republic of Gamers (ROG), spelhårdvaruarmen från elektroniktillverkaren ASUS. Serien syftar till att blanda spelutrustning i hemmet, vilket kommer att vara särskilt effektivt om ditt rum redan är inrett med allt IKEA-allt.

Samlingen av mer än 30 produkter riktar sig till 2,5 miljarder spelare över hela världen, som IKEA kallar “en förbisedd grupp ur ett hem-hem-perspektiv.” Priserna har inte meddelats ännu, men de kommer troligen att finnas i det vanliga IKEA-urvalet av rimliga priser, dvs åtminstone något billigare än exklusiva alternativ. ROG hjälpte återförsäljaren att komma med ett antal stolar, skrivbord, lådenheter, pluggar och tillbehör för att göra den genomsnittliga spelarens liv bekvämare och bekvämare.

Pegboard presenteras i IKEAs nya serie möbler för spel, gjorda i samarbete med Republic of Gamers.

Spelbord med justerbar höjd presenteras i IKEA: s nya serie spelmöbler, gjord i samarbete med Republic of Gamers.

Liten låda i IKEAs nya serie spelmöbler, gjord i samarbete med Republic of Gamers.

Tillbehör inkluderar saker som mugghållare, musbungee, nackkudde, ringlampor för YouTubers och Twitch streamers, multifunktionell kudde / filt med vad som ser ut som en handvärmare ficka och en handformad skrivbordsarrangör för hörlurar och kablar. Inte alla dessa element är självförklarande, inte ens för spelare (Gamespot undrar också varför den kuddfickan behövs), men kanske är du i den här demografin, du förstår den.

Spelbord med justerbar höjd presenteras i IKEA: s nya serie spelmöbler, gjord i samarbete med Republic of Gamers.

Ringlys är en del av IKEAs nya serie spelmöbler, gjord i samarbete med Republic of Gamers.

“ROG har djupgående kunskaper om spelbranschen och vill hitta nya sätt att få spel att smälta in i hemmet”, sa IKEA i ett pressmeddelande nyligen. “Genom att kombinera det bästa av dessa två världar syftade samarbetet till att demokratisera spelupplevelsen genom att skapa relevanta, funktionella, vackra och prisvärda produkter och kompletta spellösningar för att göra det lättare för alla att skapa layouten och hemmet de vill ha.” ”Det nya spelutbudet riktar sig till PC-spelare och omfattar sex produktfamiljer: HUVUDSPELARE, UTOMHUSSPELARE, MATCHSPEL, GRUPPESPEL, SPELSPEL och LÅNSPELARE. Alla UPPSPEL-produkter är designade av IKEA och ROG i nära samarbete. De återstående produktfamiljerna har utvecklats av IKEA baserat på insikt och kunskap från samarbetet för att säkerställa bredden av det totala spelutbudet och för att tillgodose IKEA-kundernas olika behov när det gäller funktion, design och pris.

Alla delar som nämns i IKEA: s UPPSPEL-spelmöbelkollektion, designade i samarbete med Republic of Gamers.

UPPSPEL är det högsta tekniska sortimentet i samlingen och innehåller föremål som ett höjdjusterbart skrivbord med elmotor och en integrerad USB-laddningsstation. OUTDOOR PLAYER-serien inkluderar ett manuellt justerbart metallinsatsbord för att förhindra att datorn överhettas och en matchande stol i svart eller grått imiterat läder, och den lägsta MAIN PLAYER-serien håller sakerna enkla men funktionella. En begränsning av samlingen är att den fokuserar starkt på PC-spel, så om du är en konsolspelare är det fortfarande inte säkert att dessa produkter är rätt för dig. ”Behoven hos miljarder spelare runt om i världen är mycket olika, medan det befintliga erbjudandet är ganska tekniskt och ofta uppfattas som maskulint i termer av design, trots att cirka 46 procent av spelarna är kvinnor. Vi tror att det finns mycket att göra för att demokratisera spelupplevelsen, säger Ewa Rychert, Global Business Leader för Workspace, IKEA i Sverige. “Nu tar vi det första steget på vår spelresa, och vi gör det genom att presentera prisvärda, högpresterande spelprodukter och kompletta lösningar som vi hoppas återspeglar människors personlighet och smak.”

Skrivbordsstol presenterad i IKEAs nya serie spelmöbler, gjord i samarbete med Republic of Gamers.

Skrivbordsstol presenterad i IKEAs nya serie spelmöbler, gjord i samarbete med Republic of Gamers.

Om du hoppades kunna springa ut till din lokala IKEA för att fylla på vad som kan vara ett år med hemmapandemiska försiktighetsåtgärder, bli inte för upphetsad. Det tar en minut innan dessa varor anländer till de flesta länder. Lanseringen lanserades i IKEA Kina i januari 2021 och kommer att finnas tillgänglig på IKEA Japan i maj och resten av världen från oktober.KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *