Har Våren Ande med 15 Vintern Blommiga Mönster Nail Artwork


Beneath vintern är alla de saker vi kan se är den enkla vita av snön och det kalla vädret. Den här säsongen är wonderful faktiskt, guys ibland missar vi färgstark bild från vårens blommor. Gentlemen, frukta inte, du kan ha den här våren ande i din hand med vintern vacker spik. Detta nail art design and style kommer att lysa upp din vinter dagar.

Här är några idéer för vintern blommiga naglar som du kan prova på fingrarna.

1. Rosa och Lila med Blommor Målning Nail Art

Rosa och svart som bas färger, och sedan några blommor målade på toppen av rosa. Antingen hand-målat eller blommor spik klistermärke med top rated coat, kan du ljusa upp dagen med denna trevliga style and design.

Att använda nagellack med en kombination av rosa och lila är rätt val. Som på bilden ovan, att lägga till blomma målningar på naglarna kan också förbättra dina naglar i vår.
Du väljer ett rödbrunt nagellack, med vackra målningar blomma är perfekt för dig. Eftersom detta nagellack du kommer att se vacker på våren.Med rosa bas naglar och vit blomma målningar är rätt val. Med detta urval av färger och målningar som du kommer att se attraktiv på våren.
Rosa nagellack är ett urval av nagellack som är lämplig för användning below våren. För om du använder den här färgen du ser glada ut below våren.


Ett sätt att göra dina naglar ser glada ut below våren, kan du använda nagellack med en rosa bas och använda målningar blomma.

2. Marinblå och Guld Crescent med Blommor Målning Nail Artwork

Vill du titta lyx och sofistikerad, adult men du fortfarande vill ha vinter blommor spik? Sedan kan du gå vidare att prova denna! Navy blå som den polska bas i formen av en halvmåne, med inslag av guld på crescent av dina fingrar och toppad med vita blommor målning. Du kommer att se fantastiska på väg till kontoret med detta.

Guld nagellack som har en blomma måla om är det perfekt för dig att använda. Eftersom med den gyllene färg ditt utseende kommer att se lyxiga våren.En vacker blomma målning i kombination med en bas färg gold nagellack är ett bra val för våren ser ut. Med en vacker spik utseende som på bilden ovan kommer du att se tasteful ut i våren.

Förutom guld, du kan också använda navy blå färg på naglarna. Lägga until målningar blomma until naglarna kan också förbättra utseendet på dina naglar i vår.


En mycket intressant färgkombination mellan guld och marinblått. Som på bilden ovan som använder de grundläggande färgerna marinblå och guld för blomma målningar du ser lyxigt och stylish på våren.
Att välja marinblå som bas färg och vit till färgen på blomman målning är perfekt för dig. Eftersom dessa två färger kommer att göra dig vackrare.

3. Vintern Vacker Spik i olika Nyanser av Grått

Den section inbjudningar som är staplade upp, så du måste ha en nail artwork design and style som kommer att passa until nästan varje outfit du har. Du kan prova det här en nyans av grått vintern vacker nail art. Att kombinera grått i vissa nyanser, som blek grå, mörk grå och silver glitter på var och en av fingrarna och sedan måla blommor på den bleka grå polska. Silver ger dig lyxigt utseende, medan dark grey ger dig varm färg blek grå med några blommor kommer att lägga until våren ande.Använd grå för ditt nagellack val är det rätta valet. Som på bilden ovan som lägger blommor som kommer att göra dina naglar mer attraktiva.
Att använda en grundfärg av grått nagellack med rosa blomma målningar är perfekt för dig att använda på en vårfest. Eftersom med naglar som på bilden ovan kommer ni att se vacker ut på en spring occasion.


Grå är en naturlig färg som lämpar sig för färgen på ditt nagellack. Som på bilden ovan som använder grått som bas färg, vit och rosa som färg på blomman målningar kommer att göra ditt utseende ser stylish.
Om du vill ha naturliga nageln färger, kan du använda spik färger och målningar som på bilden ovan. Med färger och spik målningar som i bilden ovan, kan du använda valfri färg på tröjan, eftersom denna färg är en naturlig färg.


Att använda nagellack med en ljusgrå färg och är det rätta valet. Bortsett från dessa naturliga färger du kan också använda dessa spik färger för att komma till vår parterna.

Dessa är några av de idéer för vintern vacker nail art som du kan prova! Det är alltid en bra idé att ha några blommor på dig, oavsett årstid! Njut av din vintertid!