Handsome + Laidback, det är Henry fåtöljPåverkad av tidlösa modernistiska möbeldesigners av Marcel Breuer, Charlotte Perriand och Jean Prouvé, Henry fåtölj kokar ner till grundelementen. Designad av Harris & Harris, och uppkallad efter en Londongata som de bodde tidigare, har Henry en lätt stålram med stoppat säte och ryggstöd i ett stycke. Nackstödet hänger i två läderremmar, med flexibelt läder som också skapar armstöd. Med både bostads- och kommersiellt bruk i åtanke skulle den här fåtöljen fungera särskilt bra i vardagsrum, bibliotek, lounger och breakout-rum.

Henry är helt handgjord i England med ditt val av finish på stålramen: naturligt borstat, naturligt polerat eller metalliskt pulverlack i guld. Läderremmarna är naturliga kohud och finns i ett urval av hållbara 100% vegetabiliska garvade färger. Klädseln är utformad för att tillverkas med kundens eget material, så att du verkligen kan lägga till en personlig touch i Henrys fåtölj.

fåtölj

fåtölj detalj

fåtölj detalj

fåtölj detalj

fåtölj i vardagsrum

För varje försäljning bidrar Harris & Harris till deras Designed For Life Foundation, som hjälper till att stödja välgörenhetsorganisationer som tillhandahåller dem utan grundläggande behov av mat, vatten och skydd. För att lära dig mer om Henry-fåtöljen, besök harrisharrislondon.co.uk.KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *