Glasväggar är insvept runt innergården i detta hem


Rotterdam-baserat arkitektföretag studio AAAN har designat ett modernt hem med en unik form och triangel.

Ett modernt hus med träklädsel och ett vinklat tak som inkluderar ett grönt tak.

Omgiven av trädgårdar har hemmet träfönster och glasdörrar som välkomnar besökare.

Detta moderna hem är omgivet av trädgårdar och har träinramade fönster och glasdörrar som välkomnar besökare.Hemmet har också fönster och glasdörrar som sveper runt en uteplats med ett högt trä- och veddäck.

Ett modernt hem med fönster och glasdörrar lindade runt en innergård med ett högt träd och trädäck.Ett modernt hem med fönster och glasdörrar lindade runt en innergård med ett högt träd och trädäck.Inuti kontrasterar ljusvita väggar med trähyllorna och innerdörrarna och det grå golvet.

Inuti detta moderna hem står ljusa vita väggar i kontrast till trähyllorna och innerdörrarna och det grå golvet.De ljusa träelementen fortsätter till köket, där hårdvarufria skåp finns längs väggen, och en ö har en kubliknande design med hyllor.

I det här moderna köket står hårdvarufria träskåp längs väggen och en ö innehåller en kub som design med hyllor.Bredvid matsalen finns svarta trappor som går längs väggen och kontrasterar de omgivande designelementen.

Moderna svarta trappor som kontrasterar trä och glas i matsalen.Moderna svarta trappor som kontrasterar de vita väggarna och trä accenterna.Sovrummen och badrummen ligger på övervåningen, och i ett av badrummen kompletterar det synliga trätaket trägolvet medan de hängande växterna i hörnet ger en touch av naturen.

Ett modernt badrum med synligt trätak som fyller trägolvet medan de hängande växterna i hörnet ger en touch av naturen.Foto: Sebastian van Damme | Arkitekt: studio AAAN | Entreprenör: F. van Meijeren bv | Byggkonsult: A. de Lange konsultföretagKälla