Glasslänkhuset av Scott Edwards Architecture


Scott | Edwards Architecture har nyligen avslutat Glass Link House, ett modernt hem i Portland, Oregon, designat för en familj med en passion för underhållning, natur och tid tillsammans.

Ett modernt hem med betongvägg och trädörr.

Hemmet, som ligger på sluttningen, har en enkel palett av trä, stål, sten och glas som förbinder hemmet med omgivningen.

Hemmet, som ligger på sluttningen, har en enkel palett av trä, stål, sten och glas.De viktigaste sociala områdena i hemmet samlas i ett öppet enda rum med infällbara glasdörrar och stora glasväggar på varje sida som öppnar sig för stora utomhusutrymmen.

De viktigaste sociala områdena i detta moderna hem samlas i ett öppet enda rum med infällbara glasdörrar och stora glasväggar på vardera sidan som öppnar sig för stora utomhusutrymmen.Ett modernt trä- och vittkök med en lång ö.De anlagda terrasserna i granit inkluderar pool, spa, öppen spis och matplats.

Denna anlagda terrass med granit har en pool, spa, öppen spis och matplats.Den centrala innergården flankeras av två vingar. Den “avkopplande” flygeln innehåller barnens sovrum och svit med primär sovrum som slutar med en inramad utsikt över bakgården.

Ett modernt sovrum med stora fönster och en dörr som vetter mot en terrass.

Ett modernt sovrum med ett flytande nattduksbord och matt svart båge.Badrummet har en varm trä accentvägg med olika toner och inkluderar en horisontell hylla nisch med dold belysning.

Detta badrum har en varm trä accentvägg med olika toner och inkluderar en horisontell hylla nisch med dold belysning.Hemmets “aktiva” vinge innehåller gymmet, bastun, mediarummet, gästrummet, vinrummet och det dolda whiskyrummet – nås via ett hemligt lås i bokhyllan längst ner i trappan.

Detta moderna hus har ett gömt whiskyrum - tillgängligt via ett hemligt lås i bokhyllan längst ner på trappan.Detta moderna hus har ett gömt whiskyrum - tillgängligt via ett hemligt lås i bokhyllan längst ner på trappan.Foto: Jeremy Bittermann / Arkitekt: Scott | Edwards Architecture / Inredningsdesign: FQ Designs Group / Landskapsdesign: 2.ink Studio / Byggare: Otis Construction



Källa



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *