Forti Goods: Sofistikerade lösningar för lagring av cannabis för den moderna rökarenHar några växter någonsin haft ryktfabriken som cannabis har upplevt under det senaste decenniet? När marijuana förvisades till skrynkliga plastpåsar och skokartonger är det nu centrum för en bransch på flera miljarder dollar som visas i vackert upplysta hyllor på apotek som liknar lyxbutiker. Nu ringde ett företag Forti varor vill göra hur cannabis används och lagras hemma.

“Dagarna med den blåögda slackersteningen är bakom oss”, förklarar varumärket, “och vi är stolta över att vara en del av detta skifte mot en plats för normalisering och förståelse av denna gåtfulla växt och dess många helande egenskaper.”

Forti Goods Florence Buffet, designad speciellt för sofistikerad cannabisförvaring.

Forti Goods har en rad moderna möbler med inbyggd låsbar förvaring utvecklad specifikt med marijuana i åtanke, och syftar till att föra cannabis ut ur skuggorna och in i vardagsrummet. Varje del är diskret och tyst elegant, från små blåsvarta örtförvaringskruvar till ståtliga krokar med genomskinliga glasdörrar. Tanken är att ta cannabis på samma sätt som andra legala droger i ditt hem, till exempel alkoholhaltiga drycker, men med lite extra säkerhet.

Forti Goods Cannabisförvaring Credenza

Möblerna inkluderar soffbord, nattduksbord, buffébord och skåp, alla med appstyrda lås som “håller nyfikna händer ute”, samtidigt som det blir lätt att komma åt ditt lager. Laddade via USB, de elektroniska lås valdes eftersom företaget anser att de är säkrare än vanliga lås och nycklar. Lådorna har också utbytbara kolfilter för att minska lukten på kontrollampan och bevara produktens styrka. Varje bit är gjord av FSC-certifierad fanerad plywood och massivt trä, med vattenbaserade fläckar och färger i en mängd olika färger. Ett ordentligt förvaringstillbehör som håller allt organiserat och estetiskt tilltalande sömlöst i lådorna i varje bit. Glasburkarna passar snyggt in i “blomblock”. Förrullningsblock i trä håller dina fogar kärleksfullt. Kassetter och vape-komponenter delas upp i hålen i kassettblocken, och andra trälådor innehåller alla andra verktyg och tillbehör du använder.

Vape-patroner, blomkrukor och förrullar är snyggt organiserade i Forti Goods moderna skåp och credenzas.

För människor som kanske har deltagit innan det legaliserades kan detta avancerade (ordspel) borgerliga intag av cannabis kännas lite surrealistiskt eller åtminstone i ögonen, särskilt med tanke på priset. De små lagringskomponenterna börjar på cirka 45 $ vardera, de små sidoborden börjar på 2150 $ och “Geraldine” -skåpet ger dig tillbaka så mycket som 4050 $. Men föremålen är välgjorda, och om du är en cannabisanvändare som köper dyra moderna möbler för hemmet ändå din, du kan nog se överklagandet – speciellt om du har barn.

Forti Goods '

Forti Goods grundare och VD Sharon Kevil är en självlärd möbeldesigner engagerad i hållbara inköp. I en intervju med Möbler idag, säger hon varumärkets största hinder är det faktum att det fortfarande är svårt att annonsera cannabisrelaterade föremål. Företagets lansering försenades när webbplatsen kategoriserades som ”drogutrustning” och stängdes, och cannabis är fortfarande inte lagligt i företagets hemstat Wisconsin.

Vapes, blomkrukor och förrullar är snyggt organiserade i Forti Goods moderna skåp och krediter.

Cannabis är emellertid för närvarande lagligt för medicinsk användning i 22 stater och lagligt för både medicinskt och fritidsbruk i 14 stater, med mycket mer sannolikhet att följa inom en snar framtid. Under tiden kommer Forti Goods att fortsätta sina planer på att marknadsföra sina produkter rikstäckande, inklusive personliga händelser när risken för COVID försvinner i USAKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *