Fönsterväggar i denna stuga har utsikt över den omgivande skogen


Foto av Tonu Tunnel

b210 arkitekter har designat en liten trästuga i Estland, som används som hotellrum för Maidla Nature Resort. Den lilla stugan ligger vid kanten av en myr och är avsedd för 1-2 besökare och har en vinklad design med mörkbruna askväggar i kombination med stora fönster.

Denna lilla stuga ligger i utkanten av en myr och är avsedd för 1-2 besökare och har en vinklad design med mörkbruna väggar i ask, kombinerat med stora fönster.Foto av Tonu Tunnel Den lilla trähusinspirerade byggnaden är tillgänglig via en strandpromenad som ansluter till däcket.

Denna lilla stugainspirerade stuga är tillgänglig via en strandpromenad som ansluter till däcket. Foto av Tonu Tunnel Hela stugan är täckt av terrasser som tillåter en unik upplevelse att njuta av solnedgången, stjärnskådning och fågelskådning.

Hela stugan är täckt med terrasser som möjliggör en unik upplevelse för att njuta av solnedgången, stjärnskådning och fågelskådning.Foto av Priidu Saart Däck, som har björkträd som växer genom det, utökar bostadsytan till stugan.

Detta moderna trädäck, som har björkträd som växer genom det, utökar stugans bostadsyta.Foto av Tonu Tunnel

Detta moderna trädäck, som har björkträd som växer genom det, utökar stugans bostadsyta.Foto av Tonu Tunnel På natten skapar yttre belysning en mysig atmosfär.

På natten skapar yttre belysning en mysig atmosfär för denna stuga.Foto av Tonu Tunnel En svartramad glasdörr ger en inblick i interiören och utsikten bortom.

En svart inramad glasdörr ger en inblick i interiören och utsikten bortom.Foto av Tonu Tunnel Inuti stugan finns ett sovrum med en liten sittgrupp i slutet av sängen, mot eldstaden och utsikten.

En modern stuga har ett triangulärt sovrum med en liten sittgrupp i slutet av sängen, mot eldstaden och utsikten.Foto av Tonu Tunnel Bakom sovplatsen finns ett litet badrum som innehåller speglar från golv till tak och en förbränningstoalett.

Ett litet badrum med speglar från golv till tak och en förbränningstoalett.Foto av Tonu Tunnel Här är en titt på stugans design som visar hur badrummet är dolt runt hörnet från sängen.

Planritningen för en liten diamantformad stuga.Arkitekt: b210 arkitekter – Mari Hunt, medförfattare Aet Ader, Karin Tõugu, Kadri Klementi | Ingenjör: Peter Stumbur, Veiko Koppe (produktionshus) | Tillverkare: Otto EhitabKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *