Ett matt svart kök står i kontrast till den ljusare interiören i denna lägenhetArthur Casas Studio tillsammans med arkitekten Marina Werfel har designat interiören i en modern lägenhet i Paris, Frankrike, som inkluderar ett slående matt svart kök. Köket, som är ett centralt designelement i lägenheten, står i skarp kontrast till de ljusa möblerna som finns i det närliggande vardagsrummet.

Ett modernt matt svart kök med en stor ö och inbyggt matbord.

De svarta köksskåpen har matchande hårdvara, vilket skapar ett sömlöst utseende.

Ett modernt matt svart kök med vinkyl och synliga träbjälkar.

Ett modernt matt svart kök med svarta apparater och synliga träbjälkar.Köksön sträcker sig och faller ner för att inkludera ett träbord med stoppade matstolar.

Ett modernt matt svart kök med svarta apparater, synliga träbjälkar och en ö med inbyggt matbord.Ett modernt matt svart kök med svarta apparater, synliga träbjälkar och en ö med inbyggt matbord.Låt oss ta en titt runt resten av lägenheten … Det yttre hemmet är inrymt i en byggnad belägen på en av de mest eleganta gatorna i Paris, där de största modebutikerna och konstgallerierna är koncentrerade.

En byggnad i Paris, Frankrike.Ingången genom hemmet är en monokromatisk färgpalett med trä- och stålkonstruktioner. Centralt i det öppna vardagsrummet och köket är en stor stålbjälke i taket som är vitmålad medan träbjälkar har blottläggts.

En modern hall med ljusa trägolv som flyter igenom till vardagsrummet och köket.En modern hall med ljusa trägolv som flyter igenom till vardagsrummet och köket.

Ett modernt vardagsrum med trä- och stålbänk bakom soffan.

Vardagsrummet I vardagsrummet skapar möbler i neutrala färger en lugn och avslappnad miljö medan soffbordet i glas med en svart yta kompletterar de svarta köksskåpen och den svarta accentväggen i den motsatta änden av det öppna rummet.

Ett modernt matt svart kök står i kontrast till det neutrala färgade vardagsrummet.I detta moderna vardagsrum skapar neutrala färgade möbler en lugn och avslappnad miljö.

I detta moderna vardagsrum skapar neutrala färgade möbler en lugn och avslappnad miljö.I detta moderna vardagsrum skapar neutrala färgade möbler en lugn och avslappnad miljö.I detta moderna vardagsrum skapar neutrala färgade möbler en lugn och avslappnad miljö.
I detta moderna vardagsrum skapar neutrala färgade möbler en lugn och avslappnad miljö.En modern accentvägg i svartbetsat trä med hylliris.

Hemmakontor Ett litet hemmakontor ligger i hallen bredvid vardagsrummet och har ett litet träbord, samt en inbyggd hylla och dold belysning.

Ett litet hemmakontor ligger i slutet av hallen och innehåller ett litet träbord, en inbyggd hylla och dold belysning.Sovrum I sovrummen har lugna färger kombinerats med texturer och konstverk för att skapa avslappnade och mysiga rum.

I detta moderna sovrum har lugna färger kombinerats med texturer och konstverk för att skapa ett avslappnat och mysigt utrymme.I detta moderna sovrum har lugna färger kombinerats med texturer och konstverk för att skapa ett avslappnat och mysigt utrymme.I detta moderna barnsovrum har lugna färger kombinerats med texturer och konstverk för att skapa ett avslappnat och mysigt utrymme.Foto: Filippo Bamberghi | Design: Arthur Casas | Medförfattare Marina Werfel (WER-design) | Lag: Raissa Furlan, Victoria Chaves, Camilla Dall’oca, Luisa Mader | Entreprenör: MCI | Leverantörer: Christian Liaigre, Phoenicia, Holly Hunt, XL Living, Wever & Ducré, Ecart, Elite BedsKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *