En utsida av bränd träpanel i detta hem leder till en varm träinredningArkitektur och byggföretag Alloy Homes Incorporated har nyligen avslutat ett modernt hem i Calgary, Kanada. Yakisugi-huset är uppkallat efter “Yakisugi“, Vilket är en hänvisning till den japanska väggen där majoriteten av hemmet är klädd.

Det specialdesignade hemmet för en ung familj inkluderar en öppen ingångsport med ett pulverrum, trägolv och en liten flytande bänk.

En öppen ingång med ett pulverrum, trägolv och en liten flytande bänk.Vardagsrummet är översvämmat med naturligt ljus från de stora fönstren, som ingick för att inrama utsikten över centrum.

Detta moderna vardagsrum är översvämmat med naturligt ljus från de stora fönstren som ingick för att inrama utsikten över stadens centrum.Köket ligger något ovanför vardagsrummet, med en liten bokhylla som skiljer de två rummen. Köket har en stor ö med trätak och skåp i ljust trä.

Detta moderna kök har en stor ö med trätak accenter och skåp i ljust trä.Detta moderna kök har en stor ö med trätak accenter och skåp i ljust trä.Ett litet frukostområde ligger utanför köket, medan en klädkammare ansluter till matsalen.

Ett litet frukostområde ligger bredvid detta moderna kök.Ett litet frukostområde ligger utanför köket, medan en klädkammare ansluter till matsalen.

Matsalen i öppen planlösning är inredd med ett långt matbord i trä med ett skulpturellt horisontellt ljus som hänger över.

Denna matsal med öppen planlösning är inredd med ett långt matbord i trä med ett skulpturellt horisontellt ljus hängande över.En trappa med tre steg och ett svart räcke med dold LED-belysning ansluter till översta våningen i hemmet.

En trappa med tre steg och ett svart räcke med dold LED-belysning ansluter till översta våningen i hemmet.Ett hemmakontor har ett specialdesignat träbord som sveper runt hörnet av rummet. Öppna hyllor och skåp ger extra förvaringsutrymme för rummet.

Ett hemmakontor med ett specialdesignat träbord som lindas runt hörnet av rummet.  Öppna hyllor och skåp ger extra förvaringsutrymme för rummet.I det primära sovrummet är brons- och svartbelysning monterad på väggen på varje sida av sängen, medan fönstren har utsikt över stadsdelen.

I detta primära sovrum är brons- och svartbelysning monterad på väggen på båda sidor om sängen, medan fönstren har utsikt över stadsdelen.I badrummet täcker grå kakel väggar och golv, medan en flytande fåfänga i trä lägger till ett naturligt element och ett vitt fristående bad placeras vid glasduschen.

I detta moderna badrum täcker grå kakel väggar och golv, medan en flytande fåfänga i trä lägger till ett naturligt element och ett vitt fristående badkar placeras vid glasduschen.Fotografera av Joel Klassen | Arkitekt och byggare: Alloy Homes IncorporatedKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *