En specialdesignad vinförvaringsvägg är en nyckelfunktion i detta ombyggda hemKitty Lee Architecture har designat ombyggnaden av ett 1960-talshus i rött tegel i Australien, och ingår i den uppdaterade interiören är en matsal med en specialgjord väggförvaringsvägg. För att visa upp husägarens omfattande vinsamling flyttades matsalen från ingången till husets baksida med nya tvådelade dörrar som öppnade på ett nytt däck för underhållning.

Vinförvaringsväggen, som är gjord av trä, innehåller underskåp, en bänkskiva och en hylla med chevrondesign.Vinförvaringsväggen, som är gjord av trä, innehåller underskåp, en bänkskiva och en hylla med chevrondesign.

Vinförvaringsväggen, som är gjord av trä, innehåller underskåp, en bänkskiva och en hylla med chevrondesign.

Innan vi ser resten av ombyggnaden, låt oss ta en titt på några av dem ‘för’ bilder

INNAN du konverterar en köksbild.INNAN du konverterar en köksbild.INNAN du konverterar en bild av ett sovrum.
INNAN du konverterar en bild av ett badrum.Vid ytterdörren tillkom extra förvaring från golv till tak samt ett nytt bänkstol och skoskåp.

Vid ytterdörren tillkom extra förvaring från golv till tak samt ett nytt bänkstol och skoskåp.Det befintliga köket byggdes om med midnattblått snickeri, räfflade glasskåp, mjuka grå bänkskivor, långa mässingshandtag och ett vinkyl.

Ett befintligt kök byggdes om med midnattsblå snickeri, räfflade glasskåp, mjuka grå bänkskivor, långa mässingshandtag och ett vinkyl.Den mörkare paletten i köket står i kontrast till träskåpet i matsalen och ingången som beställer den på båda sidor

Ett befintligt kök byggdes om med midnattsblå snickeri, räfflade glasskåp, mjuka grå bänkskivor, långa mässingshandtag och ett vinkyl.

I ett av sovrummen går ett skrivbord vägg till vägg och tittar ut på träden genom bildfönstret. Det finns också förvaringslådor, bokhyllor och ett högt skåp.

I detta sovrum går ett skrivbord vägg till vägg och ser ut till träden genom bildfönstret.  Det finns också förvaringslådor, bokhyllor och ett högt skåp.I sovrummet gömmer ett nytt skåp ett arbetshörn, en dold dörr till manteln och ett privat badrum och en inbyggd byrå.

I ett stort sovrum gömmer ett nytt skåp ett arbetshörna, en dold kappdörr och ett privat badrum och en inbyggd byrå.De uppdaterade badrummen inkluderar stora grå kakel som täcker väggar och golv, flytande fåfänglighet och duschkabin.

Ett modernt badrum med stora grå kakel som täcker väggar och golv, en flytande fåfänga i trä och en duschalkov. Ett modernt badrum med stora grå kakel som täcker väggar och golv, en flytande fåfänga i trä och en duschalkov. Fotograf / stylist: The Palm Co. | Design: Kitty Lee Architecture | Byggnader: Renotech-byggnadenKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *