En nästan helt vit inredning var planen för denna lägenhet i New York


JBA Collective har designat en liten och modern lägenhet på 650 kvadratmeter i New York, som har en känsla av renhet, effektivitet, precision och lätthet. Köket ligger precis vid ytterdörren och innehåller minimalistiska vita skåp, ett integrerat kylskåp och spis.

Ett modernt litet vitt kök med integrerat kylskåp och hårdvarufria skåp.

Efterbehandling i köket är en halvö med plats för trä och en bänkskiva. En nisch i väggen är fylld med glashyllor som ger välbehövlig förvaring i det lilla utrymmet.

Ett modernt vitt kök med integrerat kylskåp, en halvö med en vattenbänkskiva och en hylla nisch med glashyllor.Mittemot köket finns ett skåp och dörren till badrummet.

En liten lägenhet med vit inredning och mörka trägolv.Vardagsrummet är översvämmat med naturligt ljus medan den infällda TV: n ligger över en hylla nisch. Skjutdörrar på vardera sidan av TV-väggen leder till sovrummet.

Detta lilla och moderna vardagsrum är översvämmat med naturligt ljus medan den infällda TV: n ligger ovanför en hylla nisch.  Skjutdörrar på vardera sidan av TV-väggen leder till sovrummet.Sovrummet är minimalt inrett och ett skrivbord ligger vid fönstret för att dra nytta av utsikten över staden.

Ett minimalt möblerat sovrum med skrivbord vid fönstret.Här är planritningen som visar lägenhetens design.

En liten lägenhet med ett enkelrum.Fotografera av Sean LitchfieldKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *