En mycket strukturerad tegel exteriör designades för detta moderna hus i Toronto


Batay-Csorba arkitekter har designat ett hem i Toronto, Kanada, som har en unik modern tegel exteriör.

Murverket som täcker fasaden och bryter taket och väggarna i carporten i detta moderna hus spelar in i Torontos historia av väggdetaljer.

Murverket som täcker fasaden och bryter taket och väggarna i carporten spelar en roll i Torontos historia av tegeldetaljer.

På sommaren sticker tegelstenen ut på den här moderna hemstrukturen med en stark skugga, och på vintern förvandlas strukturen genom tegelstenar och skapar hyllor för att snön ska falla på.Arkitekterna förklarar: ”Husets framsida har reducerats till en monolitisk fasad – där enkel repetitiv materialinredning, en anpassning av Flamländska bandet, blir ett smidigt men strukturerat tegelfält som betonar den välvda profilen. ”

På sommaren sticker tegelstenen ut på den här moderna hemstrukturen med en stark skugga, och på vintern förvandlas strukturen genom tegelstenar och skapar hyllor för att snön ska falla på.På sommaren strukturerar tegelprojektioner fasaden med starka skuggor, och på vintern förvandlas strukturen genom tegelstenar och skapar hyllor för att snön ska falla på.

På sommaren strukturerar tegelprojektioner fasaden med starka skuggor, och på vintern förvandlas strukturen genom tegelstenar och skapar hyllor för att snön ska falla på.I skymningen belyser fönstren och dörrarna lamporna från hemmets inre och den yttre belysningen och skapar en mjuk glöd.

I skymningen lyser fönstren och dörrarna från ljuset från det inre av huset och den yttre yttre belysningen och skapar en mjuk glöd.

I skymningen lyser fönstren och dörrarna från ljuset från det inre av huset och den yttre yttre belysningen och skapar en mjuk glöd.Frostat glas ger avskildhet på bottenvåningen, men det släpper fortfarande ut ljuset.

Frostat glas ger avskildhet på första våningen i detta moderna hem, men det släpper fortfarande ut ljuset.Inuti finns en liten ingångsport med en bänk för att ta av skor och rockar.

Inuti detta moderna hem finns en liten entrégrind med en bänk för att ta av skor och rockar.Ytterdörren öppnas för att avslöja ett böjt tak som rör sig längs köket och matsalen.

Detta kök, som har vita minimalistiska skåp som sträcker väggen, och en mattblå köksö, innehåller också en mer avslappnad matplats vid vardagsrummet.

Detta kök, som har vita minimalistiska skåp som sträcker väggen, och en mattblå köksö, innehåller också en mer avslappnad matplats vid vardagsrummet.Köket, som har vita minimalistiska skåp som sträcker väggen, och en mattblå köksö, innehåller också en mer avslappnad matplats vid vardagsrummet.

Detta kök, som har vita minimalistiska skåp som sträcker väggen, och en mattblå köksö, innehåller också en mer avslappnad matplats vid vardagsrummet.Vardagsrummet, som ligger på baksidan av huset, har en öppen spis och ett stort fönster med utsikt över bakgården.

Detta moderna vardagsrum, som ligger på baksidan av huset, har en öppen spis och ett stort fönster med utsikt över bakgården.På översta våningen i hemmet finns ett stort fönster som ramar in stadsdelen.

På översta våningen i detta moderna hem finns ett stort fönster som ramar in stadsdelen.I sovrummet kontrasterar en matt svart taklampa accentväggen bakom sängen och fungerar som en nattlampa.

I det här sovrummet kontrasterar en matt svart taklampa accentväggen bakom sängen och fungerar som en nattlampa.Fotografera av Dubbel fotograferingsrum | Arkitekt: Batay-Csorba arkitekterKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *