En 12 fot bred svängdörr öppnar det inre av detta hem till uteplatsen utanför


Vi har alla sett en hel del karuselldörrar som har gått in i moderna hem de senaste åren, men den här stora glasdörren är en del av ett litet hem i Phoenix, Arizona, designat av Ranchgruvan fångade verkligen vårt öga.

Den lilla och moderna hemmets roterande glasdörr på 12 fot förbinder interiörrummen med terrassen.

Den 12 fot breda glasdörren är definitivt ett uttalande och hjälper till att ge detta hem ett unikt utseende. När du kommer från golvet till taket smälter den metallinramade dörren sömlöst in i glasväggarna runt den och lägger till mängden naturligt ljus som kan filtrera igenom inredningen.

Den lilla och moderna hemmets roterande glasdörr på 12 fot förbinder interiörrummen med terrassen.Den överdimensionerade dörren gör det också möjligt att öppna inredningsrummen på det 974 kvadratmeter stora hemmet till terrassen för inomhus / utomhusliv. Terrassen, som är dekorerad med växter och en öppen spis, skuggas av den utdragna taklinjen som sträcker sig bort från huset.

Ett litet och modernt hem med ett cantilevered tak som sträcker sig för att skapa skugga för terrassen.Här tittar du närmare på svängdörren och visar metallramen, glaset och dörrhandtaget i full höjd.

En modern alltför vridbar glasdörr med metallram.En modern alltför vridbar glasdörr med metallram.Metallram för en svängbar dörr.


Metallram för en svängbar dörr.

Inuti har hemmet med två sovrum ett öppet vardagsrum, matplats och kök, med sovrummen på vardera sidan och badrummet gömt bakom köket.

Ett öppet vardagsrum, matplats och kök med polerade betonggolv och en stor svängdörr.Både sovrummen och badrummet är minimalt inredda med svarta fönsterramar, vita väggar och polerade betonggolv.

Ett modernt vitt sovrum med en svart fönsterram.Ett modernt vitt badrum med fåfänga och vita rektangulära plattor.Fotograf: Roehner + Ryan | Arkitekt: Ranchgruvan | Byggnader: Identitetskonstruktion | Landskapsarkitekt: The Green Room Landscape DesignKälla


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *