Drapade naturliga tyger skapar ett unikt dekorativt strukturelement på denna sovrumsvägg


Sandra Tarruella Interioristas har designat flera utrymmen hela tiden Hotel Chiqui, beläget i Santander, Spanien. Ett av designelementen som fångade vårt öga är ett rum som innehåller ett intressant sätt att dekorera väggen.

Trälängder med draperat tyg skapar en unik väggdekorationsinstallation i ett sovrum

Istället för att inkludera en sänggavel och inramat konstverk installerade designarna trälängder som gör att du kan hänga tyg av naturliga fibrer från dem. Formgivarna förklarar att dessa element, “påminner om paraplyerna som användes av strandbesökare i början av 1800-talet, och stora mattor som hängde över sängen.”

Trälängder med draperat tyg skapar en unik väggdekorationsinstallation i ett sovrumDessa utvalda material kombineras med varma färger och stentoner som hjälper till att uppnå en subtil och elegant estetik.

Trälängder med draperat tyg skapar en unik väggdekorationsinstallation i ett sovrumEtt modernt hotellrum med separat sovrum och vardagsrum.Här tittar du närmare på tygerna och visar olika texturer som används.

Naturligt tyg med olika texturer.En annan idé för att visa konst i ett rum är att använda en enkel bildstång som rymmer ramar i olika storlekar.

En idé för att visa konst i ett rum är att använda en enkel bildstång som rymmer ramar i olika storlekar.Denna idé gör att konstverken lätt kan bytas ut och skapar unika samlingar vid behov.

En idé för att visa konst i ett rum är att använda en enkel bildstång som rymmer ramar i olika storlekar.En idé för att visa konst i ett rum är att använda en enkel bildstång som rymmer ramar i olika storlekar.

Här är en titt på flera bilder av hotellet som inkluderar en infinitypool på takterrassen. I hotellets utomhusområde ingår ett cocktailområde, en solterrass och utomhusduschar.

Ett modernt hotell i Spanien med ett antal nivåer tillägnad utomhusytor och en infinitypool.Ett modernt hotell i Spanien med ett antal nivåer tillägnad utomhusytor och en infinitypool.Ett modernt hotell i Spanien med ett antal nivåer tillägnad utomhusytor och en infinitypool.Infinitypoolen är utformad som en upphöjd hylla med en höjd av 1,40 meter, så att havets bottenlinje visuellt bleknar med poolvattnet.

Ett modernt hotell i Spanien med ett antal nivåer tillägnad utomhusytor och en infinitypool.Vattnet rinner över på alla sidor för att ge en sömlös gräns mellan havsvattnet och poolen.

Ett modernt hotell i Spanien med ett antal nivåer tillägnad utomhusytor och en infinitypool.Foto av Salva Lopez | Design: Sandra Tarruella Interioristas | Kreativ direktör: Sandra Tarruella | Projektledare: Elsa Noms | Medarbetare: Mariona GuàrdiaKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *