Detta poolhus har ett grönt tak som täcker poolen nedan


Arkitektföretag Cushing Terrell har designat ett modernt poolhus och konstgalleri för ett hem i Whitefish, Montana. En stenväg genom träden och buskarna leder till en liten samling av stuckaturklädda byggnader uppe på en brant sluttning högt över Whitefish Lake.

En stenväg genom träden och buskarna leder till en liten samling av stuckaturklädda byggnader uppe på en brant sluttning högt över Whitefish Lake.

En stenväg genom träden och buskarna leder till en liten samling av stuckaturklädda byggnader uppe på en brant sluttning högt över Whitefish Lake.Gröna takelement som är värd för en myrträdgård som kännetecknas av kalkstensbeläggning, hjälper till att blanda byggnaderna i omgivningen.

De gröna takelementen som är värd för en myrträdgård som kännetecknas av kalkstensbeläggning hjälper till att blanda dessa små byggnader i omgivningen.Under hela interiören används långvarig teak och kalksten för golv.

Ett modernt poolhus med teak och kalksten.En 75 meter lång, ensidig pool är naturligt upplyst av fönster från golv till tak under dagen.En 75 meter lång pool med körfält är naturligt upplyst av fönster från golv till tak under dagen, men på natten har ljuslinjer byggts in i taket.

En 75 meter lång, ensidig pool är naturligt upplyst av fönster från golv till tak under dagen.En inomhuspool med belysning integrerad i taket.Trappor ansluter poolen till gymmet på övervåningen.

En inomhuspool med trappor i närheten som leder till ett gym.Gymmet visar ett träfodrat tak som kompletterar golv och fönsterramar. Gymmet har också dörrar som ger tillgång till det gröna taket.

Detta gym har ett träkantat tak som kompletterar golv och fönsterbrädor.  Gymmet har också dörrar som ger tillgång till det gröna taket.I ett badrum är dekorativt naturligt med jordfärger en speglad bakgrund, medan en skjutdörr låter ljus från det närliggande fönstret komma in i det inre rummet.

I det här badrummet är dekorativt naturligt med jordfärger en speglad bakgrund, medan en skjutdörr låter ljuset från det närliggande fönstret flytta in i det inre rummet.Det fristående badhuset har en oändlig kant, specialdesignade kalkstenbad och skjutdörrar som öppnas utomhus.

Det fristående badhuset har en oändlig kant, specialdesignade kalkstenbad och skjutdörrar som öppnas utomhus.Foto: Audrey HallKälla


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *