Detta kök var utformat för att gömma sig bakom en vägg med minimalistiska skåp


Woodrow arkitekter har designat ombyggnaden av en lägenhet nere i London, England, och ingår i den uppdaterade interiören är ett kök gömt inom en skåpvägg.

Detta moderna kök, som kan döljas när det inte används, är inneslutet i dämpade metallgrå skåp.  Huvuddelen av köket nås via ett par fällbara dörrar.

Köket, som kan döljas när det inte används, är stängt i dämpade metallgrå skåp. Huvuddelen av köket nås via ett par fällbara dörrar.

Detta kök, som kan döljas bort när det inte används, är inneslutet i dämpade metallgrå skåp.  Huvuddelen av köket nås via ett par fällbara dörrar.Hopfällbara dörrar kan döljas helt i skåpet och utsätta köksbänkens viktigaste bänkskiva.

Hopfällbara dörrar till detta moderna kök kan döljas precis inuti skåpet.Huvuddelen innehåller ett litet handfat, en spis, bänkskiva, dold belysning, lådor med minimalistiska fronter och träskåp.

Huvuddelen av detta moderna kök innehåller ett litet handfat, en spis, bänkskiva, dold belysning, lådor med minimalistiska fronter och träskåp.Integrerade apparater ingår också, med en ugn på väggen till höger om köket, medan kylskåpet är till vänster.

Integrerade apparater ingår också, med en ugn på väggen till höger om köket, medan kylskåpet är till vänster.Låt oss ta en titt på resten av den ombyggda lägenheten … När du kommer in finns en ingångsport med en garderob inbyggd i väggen.

En ingångsport med ett skåp inbyggt i väggen.

Ingångsporten öppnar upp mot vardagsrummet, där det finns en hel vägg med mörkblå och träskåp som inkluderar en bänk med spegel, gott om förvaring, ett akvarium, öppna hyllor och en integrerad kaffestation.

En hel vägg med mörkblå och tre skåp som inkluderar en bänk med speglar, gott om förvaring, ett akvarium, öppna hyllor och en integrerad kaffestation.En modern specialdesignad entrébänk med spegel, förvaring och integrerad LED-belysning.

Ett specialdesignat skåp med en kaffestation gömd inuti.En modern hall med polerade betonggolv och fodrad med skåp och hemmakontor.Nedför korridoren mellan vardagsrummet och köket / matsalen finns ett specialdesignat hemmakontor.

En modern lägenhet med ett specialdesignat hemmakontor i korridoren.Köket delar det öppna rummet med matplatsen. Vit belysning hänger från taket, medan en öppen spis flankeras av trähyllor från golv till tak.

Vit belysning hänger från taket, medan en öppen spis flankeras av trähyllor från golv till tak.Vit belysning hänger från taket, medan en öppen spis flankeras av trähyllor från golv till tak.Vit belysning hänger från taket, medan en öppen spis flankeras av trähyllor från golv till tak.

I ett av sovrummen skapar rodna väggar och sängkläder en lugn och avslappnad miljö.

I detta moderna sovrum skapar rodna rosa väggar och sängkläder en lugn och avslappnad miljö.I badrummet finns en vit fåfänga med dubbla handfat, ett matchande badkar, samt en duschkabin och ett förvaringsskåp som hänger över badrummet och ger ett naturligt designelement.

I det här moderna badrummet finns en vit fåfänga med dubbla handfat, ett matchande badkar, samt en duschkabin och ett förvaringsskåp som hänger över badrummet och ger ett naturligt designelement.Ett modernt badrumsskåp med gröna områden.

Ett modernt badrum med duschkabin.Ett annat unikt designelement i denna lägenhet är ett ångrum med en krökt glasskärm, rodna väggar och rosaguld.

Ett modernt ångrum med krökt glasskärm, rodna väggar och rosaguld. Ett rött rosa badkar med marmorhandfat och rosaguld.Här är en titt på planeringen av lägenheten före och efter.

Ritningen före och efter planering av en lägenhetrenovering i London.Foto: Adam Scott Photography | Arkitekt: Woodrow Architects | Civilingenjör: J Friis Consulting Civil Engineers | Entreprenör: DekorhusbyggnadKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *