Detta anlagda utomhusområde har ett vardagsrum med en bokhylla för växterArkitektur och inredningsföretag Lök har utformat den andra fasen av Sala Samui Chaweng Beach Resort i Koh Samui, Thailand. Som en del av designen inkluderade de ett utomhusvardagsrum och en sittgrupp som båda innehåller en bokhylla för växter.

Ett utomhusvardagsrum med en bokhylla utformad för att hysa växter.

På natten tänds hyllorna i växtböckerna, medan vardagsrummen är inredda med utesoffor, fåtöljer, växter och stora lampor, vardagsrummet erbjuder bekväma rum för gästerna att koppla av i.

Ett utomhusvardagsrum med en bokhylla utformad för att hysa växter.En annan design detalj i vardagsrum utomhus är småsten som har använts istället för mattor.

Ett vardagsrum utomhus med småsten och överdimensionerad belysning.Låt oss ta en titt runt resten av hotellet … Allmänna utrymmen Anläggningens design har en ljusvit exteriör, men lobbyn har värms upp med användning av trä och böjda träväggar ger ett skulpturellt inslag. Hotellets restaurang introducerar blå accenter och innehåller en mängd olika sittplatser, samt överdimensionerade svarta och vita randiga taklampor.

En modern hotelllobby med skulpturella träväggar, vävd belysning och runda möbler.En modern hotelllobby med skulpturella träväggar, vävd belysning och runda möbler.

En modern hotelllobby med skulpturella träväggar, vävd belysning och runda möbler.En modern hotelllobby med träväggar, vävd belysning och runda möbler.Ett modernt restauranghotell med glasväggar.

En modern hotellrestaurang med färgval i blått, vitt och trä.En modern hotellrestaurang med färgval i blått, vitt och trä.En modern hotellrestaurang med blått och vitt tema samt svartvita randiga accenter.
En modern hotellrestaurang med blått och vitt tema samt svartvita randiga accenter.En modern hotellrestaurang med fönstersäte och bankett.

Gården Komplexet har ett antal innergårdar och utomhusområden, inklusive områden med stolar ordnade i en cirkel och omgiven av träd, stigar med trappor i närheten som leder till olika nivåer på orten, en pool med solstolar och utomhus king size-sängar inbäddat mellan växter och skuggad av stora träd.

En modern hotellgård med uteservering ordnad i en cirkel.

Ett modernt hotell med bågar och vita trappor med belysning.Ett modernt hotell med snidade böjda sektioner.Ett modernt hotell med snidade böjda sektioner.
Arkitekturen i en modern semesterort.En utvägspool med stora ljus och ett trädäck.En utomhus king size-säng för att koppla av i solen.

Spaet Spaområdet definieras med färgerna mörkgrön och rosa. Badet i spa-rummet ligger i trädgården omgivet av de mörkgröna väggarna, medan den klara glasdörren för naturen in i behandlingsrummet.

Mörkgröna väggar och en inbyggd plats i ett modernt hotellspa.Mörkgröna väggar och en inbyggd plats i ett modernt hotellspa.Mörkgröna och ljusrosa väggar i ett hotell spa.
Ljusrosa väggar i ett hotell spa.Mörkgröna väggar med ljusrosa trappor.Ett spa med djupgröna väggar.
Ett badrum med djupgröna väggar.

Gäster Hotellrummen har modern inredning med tre accenter och utomhusutrymmen med privata pooler och lounger.

En hotellbalkong med utsikt över poolen nedan.En hotellbalkong med utsikt över poolen nedan.

En hotellbalkong med utsikt över poolen nedan.En hotellbalkong med utsikt över poolen nedan.Ett hotellrum med öppet badkar och dusch.Ett hotellbadrum med öppet badkar och träskåp.Ett hotellrum med en liten pool och täckt sittgrupp.Ett hotellrum med en liten pool och täckt sittgrupp.Foto av WworkspaceKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *