Det helt svarta utsidan av detta hem är en djärv närvaro med utsikt över sjönAlain Carle arkitekt har designat en sjö vid sjön med svarta ytterkanter i Mont Tremblant, Kanada, belägen på en brant plats med en stor platt stenlock.

Detta moderna hus inkluderar svarta horisontella och vertikala sidospår, ett svart tak samt svarta fönster och dörrkarmar.

Det svarta utsidan av hemmet gör att det sticker ut, men samtidigt kompletterar det naturen som omger det.

Detta moderna hus inkluderar svarta horisontella och vertikala sidospår, ett svart tak samt svarta fönster och dörrkarmar.Huset innehåller svarta horisontella och vertikala sidospår, ett svart tak samt svarta fönster och dörrkarmar.

Detta moderna hus inkluderar svarta horisontella och vertikala sidospår, ett svart tak samt svarta fönster och dörrkarmar.Här tittar du närmare på husets yttre material.

Ett modernt hus med svarta sidospår och svarta fönsterramar.Ett modernt hus med svarta sidospår och svarta fönsterramar.Ett modernt hus med svarta sidospår och svarta fönsterramar.


När du går in i hemmet ser vi att det finns polerade betonggolv och varma trädetaljer med ingången till en vägg med fönster mot havet.

Att kliva in i hemmet och det finns polerade betonggolv och varma trädetaljer.Ett modernt hus med fönster från golv till tak.I vardagsrummet finns ett träcentrum i taket, medan den svarta spisen är placerad inuti en stenmur.

I det här moderna vardagsrummet finns ett träcentrum i taket, medan den svarta spisen ligger inne i en stenmur.Det närliggande köket har maskinfria träskåp och en stor ö som ökar det tillgängliga diskutrymmet.

Ett modernt kök med maskinfria träskåp och en stor ö som ökar den tillgängliga bänkskivan.Trappor av stål och glas förbinder de olika nivåerna i hemmet och de angränsande fönstren ger gott om naturligt ljus.

Trappor av stål och glas förbinder de olika nivåerna i hemmet och de angränsande fönstren ger gott om naturligt ljus.Tre detaljer flödar genom till en hall som inkluderar en lamellvägg av trä.

En modern hall med träbjälkvägg och fönster från golv till tak.Fotografera av Félix MichaudKälla