Dessa 15 Glänsande Marinblå Nail Art Idéer som Kommer att Göra Din Dag i Vinter

Vintern är en semesterperioden, och det är bara en perfekt årstid att vara kreativ med dina naglar, göra dem dina bästa tillbehör. Om du vill uppseendeväckande naglar, sedan glänsande marinblå nail artwork är något du bör överväga att sätta på för det svala vädret.

1. Klassisk Marinblå Nail Artwork med Silver Tryck

Detta är nog den enklaste spik style and design som du kan prova din egen, utan att vara rädd för att förlora glamorös touch på dina vackra naglar. Klassiska glänsande marinblå och silver glitter nagellack är två saker som du behöver ha. Sätta den glansiga flottan på dina naglar utan att lämna ut dina två fingrar ring för silver glitter.

Kombinationen av marinblå och glänsande silver för nagellack färger är ett bra val. Med denna blandning av färger kommer du att se attraktiv på en kall vinter dag.

En blandning av nagellack som är lämplig för dig att använda på vintern är marinblå och silver som på bilden ovan. Eftersom med denna kombination som du kommer att se glamorösa i vinter.Utseendet på vintern nagellack som är lämplig för dig att använda är navy blå och silver. Bild ovan) som använder sig av en vacker blandning av färger som kommer att göra ditt utseende ser attraktiv.

Att välja marinblå nail art i kombination med silver är rätt val för vintern. Med hjälp av ränder som kommer att göra ditt utseende glamour i vinter.

2. Glansigt och Matt Marinblå Smälter Samman

Här är en annan glänsande marinblå nail art du kommer att älska. Gifta sig med din glansigt och matt marinblå polermedel i en spik. Du kan antingen sätta blankt på den högra sidan av din nagel och matte på vänster sida, eller blankt på toppen av nageln och matte beneath den. Fästa glitter eller diamant pärlor mellan de två för avdelare.Att välja en matt blå nagellack i kombination med en silver nagellack med glitter är en blandning som är lämplig för vintern ser ut. Med färger som på bilden ovan kommer att göra att du ser mer attraktiv på vintern.

Med hjälp naglar med matt ljusblå färg i kombination med glänsande silver som på bilden ovan är det rätta valet. Eftersom uppkomsten av naglar som på bilden ovan kommer att göra dig vackrare.Med hjälp av en attraktiv färg, nagellack som på bilden ovan är perfekt för din kopia. Med matt blå, svart och glitter pärlor till, kommer det att göra att du ser svalare på vintern.

3. Vintern Snöflingor på Navy Himlen

Om du vill ha ett enkelt och prisvärt sätt att piffa upp den anda av vintern, innovative nail style and design kommer att hjälpa dig. Gäller glänsande marinblå nagellack för basen, och den drömmande snöflingor, du kan skapa din egen med vit polska eller så kan du helt enkelt snöflingor nail art vatten klistermärken dekal.

För att göra ditt utseende ser vacker och attraktiv på en kall vinter dag, kan du använda blått nagellack med en snöflinga som på bilden ovan.Med hjälp av blått nagellack med snö om det är rätt val för vintern naglar. Med nagellack som på bilden ovan kommer att göra ditt utseende ser mycket vackrare.

Glänsande marinblå med snö på det för en vinter spik utseende är rätt val. Eftersom utseendet på naglarna så här du kommer att se fantastisk.Att skapa intryck av naglar med snö målningar och glänsande marinblå bas och är det rätta valet för vintern dagar. Eftersom uppkomsten av naglar som på bilden ovan kommer att göra att du ser mer perfekt i vinter.

4. Marmor Glänsande Marinblå Nail Artwork

Den marmor effekt är lätt att applicera. Måla dina naglar glänsande marinblå färg för basen. Låt dem torka. Få en skål och fyll den med vatten. Nästa sak du behöver göra är att släppa en annan färg på vattnet, och tillsätt en droppe av nagellack tills du får den färg kombinationen av din smak. Snurra den nagellack små droppar med en tandpetare för att skapa en marmorerad effekt. Försiktigt doppar nageln i vattnet och lyft sedan upp det noga. Låt inte det svala vädret stoppa dig för att vara fantastisk och sätta dessa glänsande marinblå nail arts för att lägga till lite glitter och kul för alla tillfällen du har planen under hela vintern.

Att välja nail art med marmor effekt med en glänsande mörkt blå färg som på bilden ovan är det rätta valet. Med detta nail artwork du kommer att se fantastisk i vinter.Marmor effekt är en av nail artwork som kan få dig att se fantastisk. Förutom att göra ditt utseende ser fantastisk, spik utseende som på bilden ovan kommer att göra dig vackrare.

Med hjälp av en marmor effekt med en mörk blå bas och lite gul och vit om det är en färg val som är lämplig för användning på vintern. Eftersom med nagellack så här du kommer att se fantastisk.Att välja en mörk blå färg med vita linjer som marmor, detta är valet av nail artwork som passar dig. Eftersom denna färg som du kommer att se mer stylish i vinter.