Demi Lovato öppnar upp för äkthet, beroende och identitet


Demi Lovato ser cool och självsäker ut på Glamors omslag från april 2021! Sångaren har återvänt till rampljuset, med ett uttalande i en djärv rosa pixel cut och en överdimensionerad Henna x Apple Save blazer för den senaste utgåvan av den digitala tidningen, skott av Amanda Charcian.

I det inkluderade intervju, Lovato talar djupt med författaren Christopher Rosa om hennes överdos 2018, avbrutna engagemang, sexualitet och vad som är nästa för hennes musikaliska karriär. Hon förhandsgranskar också sin kommande dokumentärserie “Dancing with the Devil”, som har premiär på YouTube den 23 mars (The anhängare har redan fått nästan 20 miljoner visningar!).

Redaktionen stylad av Henna Koskinen visar Lovatos senaste “do” och hennes berömda karaktär i Monot, Junya Watanabe, Comme des Garçons, Apple Save, Proenza Schouler White Label och Laquan Smith – plus många starka smycken av Jennifer Fisher, Mejuri, Alighieri, Faris, The M Jewelers och Dinosaur Designs.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Glamour (@glamourmag)

Från redaktionen är det tydligt att Lovato mer än någonsin förblir trogen mot sig själv och håller ett öppet tänkesätt mot framtiden.

“Jag är den typ av person att när du tar något ur mitt liv blir något annat vackrare”, säger hon till Rosa när hon diskuterar de medicinska konsekvenserna av överdosen. “Jag tror att när universum stänger en dörr, öppnar den en annan, eller så finns det ett fönster att öppna. Det beror bara på ditt perspektiv och hur du väljer att titta på det. ”

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Glamour (@glamourmag)

Här är några andra höjdpunkter från hennes Glamour-intervju:

Upptäck hennes popstjärnas identitet: “Jag försökte olika identiteter som kändes giltiga för mig men inte var jag”, säger hon. “Den superfeminina popstjärnan var en identitet som lät som att den passade och såg ut som den passade, så jag tog på den som den passade.”

Reflekterar över hennes säkra era: “Jag var inte säker alls. Jag hade ett falskt förtroende eftersom jag var i linje med alla andras ideal. ”

Hitta livsbalans: “Det är väldigt intressant – att hitta den balansen”, säger hon. “När jag verkligen hittade det, föll hela mitt liv som det borde.”

Vägen till återhämtning: “En lösning som passar alla passar inte alla”, säger hon.

På hennes queer identitet: “Några av killarna jag umgås med – när det blev dags att vara sexuell eller intim, ville jag ha den här typen av tarmreaktion. Som, “Jag vill bara inte lägga min mun där.” Det var inte ens baserat på personen det var med. Jag upplevde att jag verkligen uppskattade dessa människors vänskap mer än romantiken, och jag ville inte ha någon annan person av motsatt kön. ”

Vidarebefordra efter hennes avbrutna förlovning: “Jag lyssnar mycket på min intuition, och det är inte att säga att mina gränser eller min vakt är uppe. Det är bara att säga att mina öron sitter lite högre och mina ögon är öppna lite bredare. ”

Om äkthet: “Inget folk säger eller gör kommer verkligen att förändra hur jag lever”, säger hon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

Demi LovatoGlamour
Källa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *