Dekorera ditt hem i denim med New Levi’s x Target CollectionOm du älskar det klassiska utseendet på Levis blå jeans har du tur. Nu kan du dekorera hela ditt hem till ett överkomligt pris. Det ikoniska klädmärket har samarbetat med Target för att erbjuda en begränsad utgåva av mer än 100 produkter för hemmet och livsstilen, inklusive tillbehör för husdjur, kuddar och täcken i olika nyanser av denim, samt en uppsättning bordsservis med inspirerad design av märket.

Anländer i butik och online 28 februari, Levi’s X Target erbjuder “noggrant designade, hållbara och hållbara delar för ett mer hållbart hem och liv.” Samlingen betonar hållbara material med mer hållbara specifikationer än något tidigare målsamarbete med endast tidsbegränsad design, inklusive återvunnet glas, FSC Wood, Fair Trade USA och GOODWEAVE-certifieringar. Target släppte nyligen en smyga in på linjen, inklusive några ganska söta bilder på textilierna (den där hundbandannan!) Och några allvarligt vackra keramiska rätter. Sätt ihop så här, varorna skriker definitivt “Americana”, om det är vad du gillar, kommer i nyanser av blått, vitt och rött. Men att integrera enskilda bitar i din inredning är lätt nog för många inredningsstilar. Andra föremål som upptäckts i promofoton och video inkluderar en beanbagstol, en denimpuff, accentkuddar i samma bandannatryck, en trebenad pall, några mångsidiga tygfiltar som ser ut som om de kan vara gjorda av denimskrot och elegant köksförkläde . Samlingen kommer att finnas tillgänglig i de flesta målbutiker, även om återförsäljaren säger att urvalet och antalet artiklar kommer att variera något på vissa ställen. Varje bit kommer också att finnas tillgängligt på Target.com, från $ 3 till $ 150, med de flesta artiklar under $ 25.

Bedårande tillbehör för denimhundar som presenteras i den nya samarbetssamlingen Levi's X Target.

Samlingen representerar ett djupgående partnerskap mellan Levi Strauss & Co. och Target. Återförsäljaren har erbjudit Levis billigare Denizen-jeans i årtionden nu, och 2019 började de bära varumärkets premiumröda jeans 505 och 511 i utvalda butiker i stadsområden och nära universitetsområden. Du kan också hitta båda dessa rader på Targets webbplats. “Strategiska partnerskap som vårt arbete med Levi’s har länge varit en viktig del av Targets framgång, så vi kan erbjuda våra gäster de bästa nationella varumärkena tillsammans med vårt otroliga utbud av ägda varumärken,” säger Jill Sando, Executive Vice President och Trade Director, stil och ägda varumärken, mål. “Genom detta partnerskap kan vi erbjuda en samling artiklar som gästerna inte hittar någon annanstans, med delar som exemplifierar värdena och designförmågan hos både Target och Levis varumärken.”

Servicer med hållbart ursprung i den nya samlingssamlingen Levi's X Target home.

Letar du efter en anledning att motivera att släppa lite extra pengar på Target? Återförsäljaren låtsades vara gruppbussare under semestern med en jämförbar försäljning på 17,2 procent i november och december, och nu spenderar den en del av vinsten på anställdsbonusar. Alla deltidsarbetare kommer att få $ 500 bonusar, och de i ledande roller kommer att få $ 1000 till $ 2000. Det är femte gången Target ger bonus till sina arbetare sedan pandemin började. Target har också meddelat att de kommer att utöka sina coronavirusrelaterade fördelar, som att betala för dem som behöver karantän eller återhämta sig från sjukdom (ärligt talat, det här är det minsta de kan göra).KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *