Daily News: Paris nya projekt, en Beckham-modekampanj, PAPER och T & C-omslag!Läs din dagliga dos eleganta intel här …

Cara Delevingne debuterar med den nya miljövänliga Puma-linjen

Cara Delevingnes samarbete med Puma blir grönt. Exhale Collection, den senaste i sitt slag (som har varit ambassadör för varumärket sedan 2016), fokuserar helt på yoga, enligt Nylon. Linjen är gjord av hållbara material som återvunnen polyester och har många delar för din nästa yogakurs eller träning. Tänk: sport-BH, toppar med v-ringning och cykelbyxor i en skarp svart, vit och djupblå palett. Du kan handla kollektionens första droppe, som säljs för $ 55 – $ 100, hos Puma’s hemsida.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av PUMA (@puma)

Town & Country: s april 2021 firar festlivet

Den senaste Town & Country-upplagan firar en av livets största lyx före COVID: fester! Aprilutgåvan av tidningen ägnas åt “historiens mest spektakulära fêtes, liksom de vi hoppas kunna fira så snart vi kan.” Över flera omslagshistorier dyker titeln in i de bästa delarna genom tiderna, festhusdesign, Roms nya Nymphaeum Museum (tillägnad det utgrävda Casa Caligula) och fenomenet TikTok “hype house”. T&C beställde också en Ruben Toledo-illustration för det fjärde omslaget, som redan gör rundorna på sociala medier. Vi drömmer om vår nästa soiree (naturligtvis efter att vi är helt vaccinerade!).

Linda Evangelista, Naomi Campbell, Polly Mellen och Christy Turlington på den sjätte årliga modegruppen Night of Stars Gala på The Plaza Hotel, 29 oktober 1989 (Ron Galella Collection via Getty Images / Courtesy)

Jen Atkin välkomnar en pojkepojke

Grattis till den nya mamman Jen Atkin! Den kändisälskade frisören och OUAI-grundaren avslöjade just en första titt på hennes nyfödda son, River Julién Rosenthal, som hon välkomnade via en surrogat, på Instagram igår. I det söta inlägget förkunnar Jen hur hon och hennes make Mike Rosenthal är “så kär i den här lilla mannen.” Paret redigerar för närvarande en video som beskriver sin resa till föräldraskap, och de har bett vänner och familj att donera till Baby 2 Baby istället för att skicka presenter.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Grundare / Frisör / DogMom (@jenatkinhair)

Paris Hilton lanserar Slivington Manor Entertainment

Din TV värms upp när Paris Hiltons affärsimperium växer. Mogulen, den socialistiska och nyutvecklade Lanvin-modellen har lanserat sitt eget TV-produktionsföretag med Warner Bros., som hon avslöjade i en Instagram post denna helgen. Företaget, som heter Slivington Manor Entertainment, kommer att innehålla oskrivna originalprogram – AKA reality TV! – där Hilton kommer att utveckla, producera och spela stjärnan. The Simple Life 2.0!

Paris Hilton (Seth Browarnik / Worldredeye.com)

Demi Lovato täcker PAPPER vår 2021-upplaga

Demi Lovato ser ut som den fantastiska främmande gudinnan för PAPERS nya onlineomslag. I det inkluderade artikel, sångaren öppnar upp för Jocelyn Silver inför sin fyrdelade YouTube-dokumentärserie, “Dancing with the Devil”, om hennes kamp med mental hälsa, omfamnar hennes queer identitet och går vidare efter överdosering av drogen 2018. Naturligtvis , redaktörerna, som sköts av Dana Trippe, inte av denna värld; med bländande mode av Balenciaga, Tom Ford, Bottega Veneta, Area och mer. Du kan se “Dancing with the Devil” när det har premiär på YouTube imorgon.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av PAPER (@paper)

Brooklyn Beckham lyfter fram vattenskyddet med Pepe Jeans

Pepe Jeans firar World Water Day med Brooklyn Beckham. Varumärkets hållbara denimkollektion, tillverkad i samarbete med textilföretaget Wiser Wash, har den äldsta Beckham som den enda modellen och fotografen. Beckham kommer att lyfta fram Pepes insatser inom vattenskydd som en del av den nya kampanjen, som är början på ett tvåårigt partnerskap. Partnerskapet är Beckhams första modeprojekt för året – ett av många hoppas vi! Det markerar också att han återvände till fotografering och modellering, efter ett skott för pappa Davids DB Eyewear och en sommarpraktikplats på Rankin.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Pepe Jeans London (@pepejeans)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

Brooklyn Beckhamcara delevingneDemi Lovatojen atkinPAPERParis HiltonpumaTown Country
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *