Daily News: Natalie Massenet ansluter sig till NuORDER, Manolos nya samarbetspartner, och det senaste från Gossip Girl 2.0


Läs dagens dos av chic intel här …

Skvaller kastade upptäckt på Met-stegen

Hånad: Gossip Girl gick på The Met-stegen! En ny roll från omstarten, som kommer att bli bättre känd för fans av originalserien, har dykt upp. Constance Billards IT-tjejer ses vid den berömda hangouten av Blair Waldorf och Serena van der Woodsen. Den här gången ser de framväxande stjärnorna Emily Alyn Lind, Jordan Alexander, Savannah Smith och Zion Moreno extra elegant ut medan de gör det. Mode har alltid spelat en stor roll i GG-universum; trots allt, den ursprungliga showens frekventa skildringar av shoppingresor, exklusiva butiker och modevisningar gjorde det till ett av de största placeringsalternativen för modemärken i slutet. Vi har spionerat rollbesättningen klädda i skarpa kavajer och stickningar och har på plats några söta väskor av Jacquemus och Louis Vuitton. När det gäller att titta på de snygga tonåringarna på våra TV-apparater? Det är fortfarande TBD – även om du kan satsa på att vi kommer att hålla ett öga på det kommande släppdatumet. PUSS OCH KRAM!

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Gossip Girl (@gossipgirl)

E-handel slatform NuORDER får 45 miljoner dollar i finansiering

45 miljoner dollar i finansiering har beviljats ​​e-handelsplattformen NuORDER från företag till företag. Pengarna kommer att stödja plattformens expansion eftersom de fortsätter att främja relationen mellan olika modemärken och återförsäljare, som Saks Fifth Avenue, Theory, Coach och Joie. Net A Porter-grundare Natalie Massenet kommer också att ansluta sig till NuORDER som styrelseledamot för att driva tillväxt i Europa. Finansieringen kommer efter NuORDERs tillväxt på 125% efter varumärkenas rörelse till mestadels digital verksamhet under pandemin.

NuORDER (artighet)

Manolo Blahnik samarbetar med brudföretaget Danielle Frankel

Manolo Blahniks senaste samarbetspartner är bruddesignern Danielle Hirsch, som har brutit ut i modebilden med sin första färdiga kollektion i år. Skoskålen är gjord med handfärgade tekniker, samt blommiga konstverk som återspeglar Hirschs nya linje och blommans skönhet. “Manolo Blahnik var en naturlig partner för oss eftersom vi delar liknande ideal för konstruktion och kvalitet i våra perspektiv på enkla, eviga bitar”, sa Hirsch om projektet. Hennes höst vinter 2021 lookbook – som innehåller hennes första stilar i färg! – innehåller samarbetets spetsiga tåskor samt Hirschs romantiska tonklänningar stylade av Andrew Mukamal och skottade av Stas Kamarovski.

Danielle Frankel FW ’21 (Stas Kamarovski / Courtesy)

Danielle Frankel FW ’21 (Stas Kamarovski / Courtesy)

Danielle Frankel FW ’21 (Stas Kamarovski / Courtesy)


Underhållning Weekly utser Mary Margaret som New EIC

Meredith Corporation har utsett sin senaste chefredaktör: Mary Margaret, som nu är chefredaktör för Entertainment Weekly. Margaret kommer att rapportera till Dan Wakeford, chefredaktör för PEOPLE, i sin nya roll med den underhållningsfokuserade titeln. ”Under den här unika tiden har vi alla varit tacksamma för de glädjestunderna – en show, en sång, en bok, en film – som hjälpte oss att få kontakt, drömma, skratta eller ha ett bra gråt. “Från början har Entertainment Weekly firat innehållet och skaparna som är ansvariga för de magiska stunderna, och jag ser fram emot att arbeta med den fantastiska personalen för att utöka arvet över befintliga och nya plattformar,” säger Margaret, enligt PR Newswire. Hon kommer att bryta ny mark som tidningens första kvinnliga chefredaktör när hennes roll börjar den 12 april.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Meredith Corporation (@meredithcorporation)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

Danielle Frankel Underhållning Weekly Gossip Girl Manolo BlahnikNUORDER
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *