Dagliga nyheter: Lanvins “Rich Girls”, nya omslag i april, Miu Miu träffar backarna och mer!


Läs dagens dos chic intel här …

Selena Gomez täcker Vogges aprilnummer

Prata om sällsynta! Den senaste Vogue-covergirl är ingen ringare än skådespelerska, sångare och skönhetsgrundare Selena Gomez. I den medföljande artikeln talar Gomez om vikten av att rösta och politisk medvetenhet, framväxten av medieuppmärksamhet i hennes liv som tonåring och hennes upplevelser av depression, utbrändhet och lupus samtidigt som hon upprätthåller en hektisk karriär. För att förbättra de vintageinspirerade vibbarna gör hon drömmande bitar av Dior, Saint Laurent, Gucci och mer, i ett redaktionellt skott av Nadine Ijewere.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Vogue (@voguemagazine)

Lanvin hyllar Gwen Stefani

”Hej, det är Paloma. Vänligen boka mig första klass till mitt snygga hus i Paris. “Sedan börjar en teaser för Lanvins höst-vinter 2021-samling, avtäckt i sin helhet med en kortfilm i Paris överdådiga Shangri-La Hotel. När du checkar in fortsätter ingen ringare än Paloma Elsesser och hennes vänner – Sora Choi, Lucas El Bali och Quinn Elif Mora i fantastisk stil. Ställ in på soundtracket till Gwen Stefani och Evas “Rich Girl”, kameror följer modellerna genom en serie spännande bilder när de provar på Lanvins senaste trådar, dansar genom hotellsviter och badrum och stelnar ut det i lobbyn och vid poolen. . Klädd i en mängd paljetter, siden- och tryckta klänningar, klackar, sammet och fuskpäls, är det en ode till lyx och klädselns stil och kul – komplett med en rappande komo av Eva själv! Se hela det glamorösa roliga nedan.

Stella Maxwell är ansiktet på Moschinos Toy 2 Bubble Gum

3… 2… 1 … Spräng av! Stella Maxwell är ansiktet på Moschinos senaste doft, Toy 2 Bubble Gum. Dagens första annons hittar Maxwell i en metallisk astronautdräkt som pressar en nallebjörnformad, bubblegumrosa parfymflaska i ena handen (naturligtvis matchar naglar och läppar). “Jag kan inte vänta på att ni alla ska se hela kampanjen” retade kreativ regissör Jeremy Scott när han tog till Instagram för att skriva om den nya doften. Oavsett vad som kommer därefter, tvivlar vi inte på att det kommer att bli extra sött – och helt av denna värld.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Jeremy Scott (@itsjeremyscott)

Melissa McCarthy blir färgstark för InStyle

Lysa upp! Rolig dam Melissa McCarthy är stjärnan i InStyles-omslaget från april 2021, klädd i ett antal vågiga mode av TI PIECES, Romance Was Born och Hanifa. I den glada redaktionen talar den legendariska komikern med chefredaktör (och andra Aussies) Laura Brown om att plantera rötter i Australien, filma sin nya show Thunder Force och Nine Perfect Strangers och reflektera över tio år sedan den ikoniska rymdkom “Brudtärnor” “Smyckade våra skärmar.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av instylemagazine (@instylemagazine)

Miu Miu’s Mountain Club träffar stenarna

Miuccia Prada fortsatte årets trend med en destination modevisning (Celine Castle, Chanels skidstuga, Balmains resa till rymden) och tog modefans till bergen för sin Miu Miu-utställning vintern 2021. Med titeln “Brave Hearts” , följer videon besättningen från Miu Miu Mountain Club medan de utforskar den snötäckta Cortina d’Ampezzo mitt i Dolomiterna. Miu Mius förkärlek för eklektisk, feminin dressing vävdes hela tiden med rosa och lila toner, paljetter och kristaller som täcker allt från skidräkter till klänningar och lager i smycken. Samlingens spik- och tapputsmyckningar ledde också till en del av Miu Miu-flickan genom handskar, skrymmande stövlar och en mängd rockar. Men varumärkets signaturinfall var mycket levande; När allt kommer omkring, vem skulle annars göra fuskpälsbyxor, stövlar och väskor som skulle se lika bekväma ut bredvid leden? Nästa gång vi tar en resa kan du satsa på att vi använder Miu Miu.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Miu Miu (@miumiu)

Paco Rabannes Julien Dosena sätter en vintage twist på glans med hög glans

Hösten och vintern 2021 var Paco Rabannes signaturkedjestolpe inte mittpunkten – en sällsynthet med tanke på dess popularitet som en stor husunderskrift. Istället designade Julien Dossena samlingen “Your Room, Your Dreams” med många vintage detaljer i åtanke. Mot en serie tapeter med tapeter hoppar modeller upp i luften för videon i ett virvla av strukturerat och feminint mode: kristallklädda kjolar, tröjor och vågiga toppar, metalliska klänningar och blusar, och många volanger och stora krage på allt. Dessutom kunde vi inte glömma de lysande kristall- och halsbandsmyckena som visas, perfekt för Zoom (eller en glamorös cocktailtid hemma!). Den nyckfulla, lättsamma linjen var en annan sida av varumärket som vi inte har sett tidigare, men den förbättrade glamouren och den höga effekten var verkligen både välkomnande och roliga. Ta med gnistan!

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Paco Rabanne (@pacorabanne)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller från branschen.

InStyleMellissa McCarthyMiu MiuMoschinoPaco RabanneSelena GomezStella Maxwellvogue
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *