Dagliga nyheter: Kaias huvudroll, Tory Burchs historiska panel, Glossiers nya annonser och mer!


Läs din dagliga dos eleganta intel här …

Tory Burch är värd för en kvinnohistorisk månadspanel ikväll

För att fira Women’s History Month arrangerar Tory Burch en särskild panel i klubbhuset ikväll kl 19.30. Designerens diskussion med titeln “Women’s History Month: Our Highs, Lows, and WHOAS” kommer att innehålla Allure EIC Michelle Lee, Glamour EIC Samantha Barry och aktivisten Janet Mock. Tillsammans kommer denna inspirationsgrupp säkert att sprida otrolig kunskap och information om vikten av denna månad och känna igen kvinnors prestationer. Gå med dem ikväll … om du har en inbjudan till den exklusiva plattformen, det vill säga!

Tory Burks Clubhouse Discussion Panel (Instagram)

BOSS startar sin Russell Athletic-kollab med en digital lanseringsfest

Ringer till alla basketfans! BOSS har gått ihop med Russell Athletic för ett sportigt och elegant samarbete före hösten. För att fira lanseringen organiserade varumärkena en digital lanseringsfest med en basketinspirerad film. Den upplyftande videon spelar modellerna Bella Hadid, Ashley Graham, Precious Lee, Lucky Blue Smith, Taylor Hill, Alton Mason och mer som övertygande mästare – medan de dansar, svettas och festar på banan. Kollektionen har ett antal unisex-stilar som tröjor, joggingbyxor, kostymer och t-shirts med logotyp i en palett av tusenårsrosa, röd, marinblå och grå. Det finns till och med en anpassningsbar tröja som finns till och med den 31 mars. Du kan handla samarbetet på BOSS hemsida nu.

BOSS x Russell Athletic (artighet)

BOSS x Russell Athletic (artighet)


BOSS x Russell Athletic (artighet)

BOSS x Russell Athletic (artighet)


BOSS x Russell Athletic (artighet)

BOSS x Russell Athletic (artighet)


BOSS x Russell Athletic (artighet)

BOSS x Russell Athletic (artighet)


BOSS x Russell Athletic (artighet)

BOSS x Russell Athletic (artighet)

Kaia Gerber går med i American Horror Story

Kaia Gerber går från banan till TV! Modellen, 19, är det senaste tillskottet till Ryan Murphys skräckantologeshow American Horror Story, enligt USA: s tjänsteman. Murphy meddelade idag under Instagram Stories att supermodellen kommer att gå med i showens tionde säsong, “Double Feature”. Även om tomtens detaljer är helt under omslag för tillfället vet vi att Gerber finns på en A-lista, inklusive Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Billie Lourd, Angelica Ross, Finn Wittrock, Frances Conroy, Adina Porter, Denis O ‘Hare och Macaulay Culkin.

Kaia Gerber (BFA)

Glossier tappar ny reklamkampanj med oberoende biografer

Ta din popcorn – Glossier tar oss till bio för den senaste kampanjen. För att lyfta fram sin bästsäljande Lash Slick-mascara har skönhetsmärket köpt tältannonser på ett antal oberoende biografer över hela landet. Kampanjen ser skyltar som läser: “Glossier Lash Slick: The Movie, en film om kärlek, fransar och den perfekta mascaraen”, tillsammans med temaposter. Även om den obefintliga filmen faktiskt inte har premiär i teatrarna – det är bara ett sött drag för att stödja stängda teatrar – du kan fortfarande kolla in platserna i varumärkets Instagram-inlägg för att se vilka som är närmast dig!

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Glossier (@glossier)

Rick Owens x Champions andra kollaps faller i fredags

Champion får en edgy uppgradering tack vare ett nytt samarbete med Rick Owens. De två varumärkena slås samman på ett andra samarbete som kommer att falla i fredags, enligt Hypebeast. Owens och Champion samarbetade först i en samling förra sommaren (som snabbt såldes ut) och slog samman Owens mörka futuristiska estetik med Champions sportarv. Den här säsongen är designern återigen inspirerad av det antika Grekland, med en sammanslagen Owens-Champion-logotyp över tröjor, tröjor, T-shirts, shorts, jockremmar och tillbehör som kepsar, väskor och ansiktsmasker. Athleisure blev bara mycket coolare! Vi ser fram emot att handla samlingen när den träffar Champions och Owens webbplatser.

Rick Owens

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

MesterGlossierHugo BossKaia GerberRick OwensTory Burch
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *