Dagliga nyheter: JLo & ARod Split, Hermès räddar kalvar, Barbie går med i #BalmainArmy och mer!


Läs din dagliga dos eleganta intel här …

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez delade

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez har brutit upp och avbrutit sitt tvååriga åtagande, enligt Sidan sex. Uppdelningen kommer efter att Lopez kraftfulla invigningsföreställning och maktparets försenade bröllop, som Lopez avslöjade, skjöts upp två gånger i sin omslagshistoria för Elle i februari i år. Medan vi fortfarande hoppas att det finns en chans för båda stjärnorna att “komma rätt”, har ingen av dem kommenterat efter tillkännagivandet.

Alex Rodriguez och Jennifer Lopez på Met Ball 2017 (Patrick McMullan)

Hermès senaste projekt berömmer PETA

Hermès har börjat experimentera med framtidens mode – som uppenbarligen är en svamp! Varumärket tillkännagav sitt beslut att ersätta kalvskinnet som används för Victoria-resväskor med ett ersättningsmedium, Sylvania, skapat av mycelium (AKA, den strukturella svampen som finns i svampar). Materialet, patenterat av MycoWorks, har utvecklats i tre år. Och naturligtvis är PETA stolt över att skicka en vegansk chokladflaska till varumärkets tjänstemän – prata om ekologisk chic! (Organisationen köpte ursprungligen Hermès-aktier för att protestera mot varumärkets användning av djurhud vid årsmöten, som avbröts 2018 efter att företaget gick med på att titta på vegansk läder som ett alternativ.) Efter Sylvania-omkopplaren och märkets senaste multi-PETA fokuserar nu på att driva Hermès för att hitta ett grymhetsfritt alternativ till krokodilhandväskor.

Andy Hilfiger lanserar smyckeserier på streamingplattform talkshoplive

Andy Hilfiger går med i talkshoplive! Rock ‘n’ roll smyckesdesignern kommer att lansera en fyra veckors serie på live streaming nätverket, där säljare kan se sina senaste produkter och chatta live med sina kunder. Andy Charles av Andy Hilfiger-kollektionen kommer att innehålla utställningar, ringar, armband och halsband som ännu inte finns i butik. Varje vecka kommer Hilfiger också att sälja ikoniska vintagestycken designade av sin bror Tommy (har du någonsin hört talas om honom?), Tidigare använt av kändisar som Aaliya, Usher och Salt N Pepa. Du kan ställa in serien när den startar talkshoplive 16 mars.Marky Ramone, DJ Cassidy, Andy Hilfiger, Victor Cruz

Loewe blir grön med “Surplus Project” väskor

Loewe blir grön! Det spanska huset förbättrar hållbarheten med sitt senaste arbete, “The Surplus Project”, där en serie överskottsläder kommer att användas i färgglada vävda korgpåsar och tvåfärgad krabbformad charm. Pjäserna är ett försök att visa hur material kan återanvändas och återanvändas för något vackert, direkt inspirerad av Jonathan Andersons debut av påsarna i hans första Loewe-kollektion för vår-sommaren 2015. Du kan handla väskorna nu hos Loewe hemsida.

En av Loewes “Surplus Project” hinkpåsar (Loewe / Courtesy)

Barbie går med i #BalmainArmy

Barbie är officiellt en Balmain-tjej! Under kreativ ledning av Olivier Rousteing är dockan (och stilikonen) klädd av det franska huset för sitt första CGI-format. Inspirerad av Pierre Balmains miniatyrcouture-show “Theater de la Mode” representerar de animerade karaktärerna Rousteings mångfaldsinitiativ inom varumärket. “Jag är glad att se att dessa nya generationens barbies verkligen återspeglar mångfalden i Balmain-armén,” sa Rousteing i ett uttalande. ”Och detta partnerskap bygger också på vår strategi att förlita sig på de senaste digitala framstegen för att bättre kommunicera direkt med var och en av husets anhängare – samtidigt som vi hjälper till att öppna dörrarna lite mer till en värld som en gång var reserverad för några få utvalda. och lyckliga få. ”Barbie för Balmain (Balmain / Courtesy)

Eva Chen talar i panelen “Asian Americans Breaking Barriers”

Eva Chen fyller i talarlistan. Den berömda författaren, tidigare redaktören och nuvarande regissören för modepartnerskap på Instagram kommer att tala på The Little Market’s “Asian Americans Breaking Barriers” -panel måndagen den 15 mars. Anmärkningsvärda högtalare inkluderar också Melissa Magsaysay, MILCK och Amanda Nguyen. Diskussionen är en del av webbplatsens serie “Conversations with Changemakers” för att hedra Internationella kvinnodagen och kommer att täcka ämnen som deras upplevelser som barn till invandrare, skönhetsstandarder och den asiatiska amerikanska alliansen under COVID-19-pandemin. Du kan se deras diskussion live nästa vecka på The Little Market’s hemsida.

Eva Chen (Patrick McMullan)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

Andy Hilfigerbarbieeva chenhermes Jennifer Lopez Loewe
Källa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *