Dagliga nyheter: Elsa Peretti dör vid 80-talet, en Brittany Murphy Docu-serie, Bulgaris nya designer Collab och mer!Läs din dagliga dos eleganta intel här …
Elsa Peretti dör 80 år gammal

Smycken wold ger en visionär idag. Elsa Peretti, den berömda smyckedesignern som har varit hos Tiffany & Co. i nästan 50 år, somnade igår kväll. Peretti kom först på mode som modell på 60-talet, innan hon senare blev smyckedesigner för Halston och vann ett Coty-pris för hantverket 1971. Hon är också mest känd för sina Tiffanys mönster som de ikoniska Elsa Peretti Bone Cuff-armbanden . som varumärkets kollektioner för Bean, Bottle och Open Heart. Inga dödsorsaker har bekräftats just nu. VILA I FRID.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Elsa Peretti (@elsaperettiofficial)

“Coach Conversations” tappar tredje avsnittet för Women’s History Month

Tränarens YouTube-serie “Coach Conversations” har precis släppt sitt tredje avsnitt av Women’s History Month med modellen Paloma Elsesser, författaren Meena Harris och sångerskrivaren Yuna. Trions samtal fokuserar på representation och professionalism, liksom de råd de kommer att ge till sina tidigare jag. ”Representationen känns inte bara bra, det är också viktigt. Det är en nödvändighet, säger Elsesser i videon. “Det är fortfarande så långt för oss att gå, och jag tror inte att det kommer att stoppa mig. Det är bättre inte. Se mer av deras diskussion nedan!

Mary Katrantzou är Bulgariens nästa Serpenti-ryggdesigner

Bulgariens nya Serpenti gästdesigner har varit meddelat: Mary Katrantzou! Den grekiska designern är den senaste kreativiteten som samarbetar i märkets handväskor, efter Yoon Ambush, Alexander Wang och Nicholas Kirkwood. Katrantzou är känt för sina skarpa detaljer och kalejdoskopiska tryck, som båda är en stor del av samlingen. En topphandtagstil har en broderad mosaik av en lindad orm och fjärilar, medan en Serpenti huvudformad minaudière har en emaljskala och strålande kristallögon. Alla stilar är nu tillgängliga för förbeställning (och naturligtvis din önskan) hos Bulgari’s hemsida.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av BVLGARI Official (@bulgari)

Lisa Rinna lanserar nya Rinna Beauty-produkter i våras

Lisa Rinnas skönhetsimperium blir bara bättre! Real Housewives-stjärnan utökar Rinna Beauty-linjen med mer färgstarka läppprodukter och ögonprodukter i vår, enligt ett pressmeddelande. Varumärkets tillväxt är det naturliga nästa steget för tvåbarnsmor, vars första droppe läppstift, liners och glans såldes vid lanseringen i november förra året. Vi ser fram emot att se hela uppenbarelsen!

Lisa Rinna (artighet)

Kommande HBO-dokumentärserie undersöker skådespelerskan Brittany Murphy

Sen skådespelerska Brittany Murphy kommer att bli föremål för en kommande dokumentärserie, enligt Vogue Storbritannien. Den tvådelade serien, regisserad av Cynthia Hill, utforskar skådespelers liv och karriär i filmer som “Clueless” och “Girl, Interrupted.” Murphys närvaro i tabloiderna kommer också att spelas in, liksom hennes tragiska död 2009.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Brittany Murphy Forever✨ (@brittanymurphyforever)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller i branschen.

Brittany MurphyBulgariCoachElsa PerettiLisa Rinna
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *