Cat Marnell skulle inte utesluta att vara en glamorös tidning “Predator In Chief” en dag


Cat Marnell är tillbaka i New York City, med en helt ny attityd. Den tidigare Lucky-redaktören, “How to Murder Your Life” -författaren, och den senaste BEAUTYSHAMBLES-spaltisten (via Patreon) dök upp som gäst på Everything is Fine, podcasten som tidigare var Lucky-redaktör Kim France och författaren Jennifer Romolini. I avsnittet diskuterar Marnell sin nya livsstil sedan hon flyttade tillbaka till Big Apple – liksom hennes tidigare narkotikadrivna period som skönhetsredaktör på Condé Nast.

Efter att ha återvänt till staden efter flera år utomlands avslöjar Marnell att hon har fått nya vänner och känner sig mer kreativ än någonsin. Ett anmärkningsvärt diskussionsämne är naturligtvis Marnells tid som assistent och skönhetsredaktör på den nu nedlagda Lucky. Under den här delen av sin karriär hanterade Marnell narkotikamissbruk och narkotikamissbruk medan han levde den snabba, glamorösa livsstilen för en redaktionell assistent och redaktör. När jag ser tillbaka på den fasen av 20-talet kan Marnell inte föreställa sig att hon återvänder till det beteendet igen och hänvisar till det som “den bästa – och värsta – tiden i mitt liv.”

Det är, som den mest hardcore, vuxen-barn delen av ett liv. Du är bara fem år från 18, och du har aldrig lärt dig att vara din egen förälder. Eller så har du aldrig vetat, sedan du började använda droger, hur det är att vara borta från dem, säger hon. “Jag menar … Jag bara … Jag vet nu hur känsligt ett mänskligt ekosystem är. Andlighet, känslor, den fysiska kroppen. Liksom tanken på att ta Adderall är ett skräckprogram för mig just nu. Jag vill stressa om det i, som, veckor efter, och som jag inte vet … en depression. “För jag skulle vara som … öhg. Men då var det bara mitt normala. ”

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Cat Marnell (@cat_marnell)

Lyssnare som är bekanta med Marnells självbiografi “Hur man mördar ditt liv” är bekanta med många av de upplevelser hon hänvisar till, till exempel sömnlösa nätter tillbringade skriva artiklar eller organisera redaktörens skrivbord under påverkan. Men ett ämne som Marnell säger att hon inte stötte på tillräckligt starkt i boken var hur hon manipulerade dem runt omkring sig genom att ljuga och tvingade högre ups som Jean Godfrey-June (“bäst”) att roa henne.

”Bara för att jag var så behövande och sjuk. Och jag satte Jean i denna position, i denna moderroll. Förmodligen alla dessa kvinnor. Jag menar, mamma problem är – jag menar pappa problem är för amatörer. Som om jag har några moderuppgifter, säger hon. “Men som om jag tittade på Condé Nast och vad som hände mig, det var som att tvinga dessa kvinnor att vara i dessa moderroller som jag tvingade dem på.”

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Cat Marnell (@cat_marnell)

Med tanke på Marnells kärlek och karriär inom skönhet blev hon naturligtvis frågad om hennes skönhetsplaner för framtiden – särskilt ett par år från att vända den stora 4-0. Även om hon beskriver sig själv som en “ung författare” har Marnell funderat på åldrande och framtiden, med hänvisning till det faktum att hon älskade hur Carine Roitfeld åldrades – och skämtade med att injektioner inte var uteslutna. Nyligen har hon också spenderat tid på att lära sig nya skönhetsfärdigheter. En sådan teknik är att göra egna ögonfransar, som hon ser som den största förändringen i hennes skönhetsrutin. “Och sedan, limma dem, och – du måste göra som tre år för att se hemskt ut innan du blir bra på det”, säger hon. “Och precis som – och nu är det coolare att vara som,” Jag gjorde mina ögonfransar själv, och de är dåliga. ” Men till slut blir du bra, och det förändrar verkligen ditt ansikte. ”

Även om Marnell kanske inte återvänder till nyhetsredaktionen igen (eller kanske hon kommer – vem kan säga?), Noterar hon specifikt hur mycket hon älskar idén att befalla ansvariga redaktörer – eller, som hon kallar dem, “rovdjur”[s]-chef. “Det är till och med möjligt att hon själv kan prova rollen som storlek, med tanke på sin kunskap om den från tidningsdagarna.

“Jag älskar bara dessa, som fruktansvärda, glamorösa kvinnor som ropar på människor. Cruella de Vil, Anna Wintour, vem som helst, att jag lever för dessa saker, nästan på ett lägrigt sätt, säger hon. ”Och så … det är svårt för mig att säga … Jag älskade det, och det är inte för alla. Men – jag vet att jag inte kan komma undan med det nu – men jag skulle vilja berätta för en ung assistent. ”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller från branschen.

Cat Marnell Allt är bra
Källa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *