British Vogue’s Epic Spring Covers kommer att glädja dig


Brittisk Vogue Vårens sommar 2021-omslag, publicerat idag, visar ett samarbete mellan branschledaren och nya talanger – och vi älskar det vi ser! Chefredaktören Edward Enninful rekryterade fotografen Steven Meisel, stylisten Cerf de Dudzeele, frisören Guido Palau och makeupkonstnären Pat McGrath för en omslagsföreställning i fyra upplagor med relativa nykomlingar Achenrin Madit, Precious Lee, Mona Tougaard och Janaye Furman.

Brittisk Vogue

Brittisk Vogue

Brittisk Vogue

I redaktörsbrevet förklarar British Vogue’s EIC hur han och Meisel kom på täckningskonceptet tillsammans.

“Blazoned på omslaget till British Vogue’s aprilutgåva är ett ord jag har funderat mycket på nyligen: glädje. Med tanke på världens tillstånd känns det till och med lite vågat att skriva ner det. Men som grundläggande mänskliga behov går, har vi alla under den senaste tiden fått en inblick i vikten av glädje och varför det aldrig bör tas för givet. “

”En eftermiddag pratade jag med fotografen Steven Meisel, som var hemma i New York, och vi fick prata, som vi ofta gör, om hur vi bäst kan destillera stämningen nu. Skulle det inte vara underbart, sa jag, när denna markant tveksamma vår börjar, att ägna månadens Vogue-omslag till den berusande och djärva glädjen? Djärva färger, överdrivna linjer, överflödiga leenden, glittrande ögon, strålande hud, firande och självförtroende var i ordning. ”

Brittisk Vogue

Brittisk Vogue

Brittisk Vogue

Brittisk Vogue

Han fortsatte: “Jag kunde inte vara mer upphetsad över den slutgiltiga rollen för våra coverstjärnor: Janaye Furman, Precious Lee, Achenrin Madit och Mona Tougaard – en kvartett av extraordinära svarta modeller som för närvarande har stor framgång i branschen. Jag älskar hur var och en av dessa kvinnor sprang med temat och förkroppsligade stämningen i ögonblicket på sitt eget sätt. “

För omslaget till It Girl Precious Lees, de Dudzeele – som chockerande aldrig har utformat en brittisk Vogue-cover-shoot innan! – sätt henne i en Moschino-blå hertiginna satin-cocktailklänning, sprutad med handfärgade strutsfjädrar på nacken och fållen. Designer Jeremy Scott berättar för British Vogue att han är på Precious Lee-tåget, eftersom han träffade henne på en Oscar efter en fest.

“Jag var besatt av henne”, sa han. ”Du vet, hur mode människor blir besatta av saker. Hon är charmig, självsäker, men inte kaxig, smart, kultiverad och intuitiv: allt du behöver för att vara en bra modell … Hon är som en magnet, hon drar människor in … Hon bryter formen och för mig är hon så modernt på det sättet. “Vi håller med!

April 2021-utgåvan av British Vogue finns i tidningskiosker den 12 mars.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss vidare Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste modenyheterna och saftiga skvaller.

Brittiska vogue Edward Enninful Jeremy Scott Moschinoprecious Lee
KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *