Black Metal Siding täcker det toppade tillägget till detta hem


Studiofour har utformat ombyggnaden och tillägget till ett befintligt federationshem i Australien. Här ser du framsidan av det ursprungliga hemmet, som hölls intakt.

Ett australiensiskt väggfederationshus med veranda.

Ett australiensiskt väggfederationshus med veranda.Entré, ny minimalistisk belysning och trägolv har lagts till i entrén.

Ett ombyggt hus med minimalistisk belysning i korridoren.I det främre vardagsrummet finns karamellfönster med glasmålningar och en tegel spis med förvaring av ved och bokhyllor.

Ett ombyggt federationshus med målat glasfönster.Ett ombyggt vardagsrum med en öppen spis i tegel som inkluderar träförvaring och en bokhylla.

En tegel spis med träförvaring och en bokhylla.På andra sidan eldstaden finns en matsal med en bänk byggd under ett sekundärt burspråk med glasmålningar.

En ombyggd matsal med bänk vid burspråk.Ett ombyggt hus med inre glasdörrar.

Ett ombyggt australiskt hus.

Tillbaka in i hallen och det finns en dörr till sovrummet som har en dörr med tillgång till en liten privat trädgård.

Ett modernt sovrum med en naturlig färgpalett.Ett modernt sovrum med en naturlig färgpalett.

Ett modernt sovrum med en naturlig färgpalett.Ett modernt sovrum med en naturlig färgpalett.I master-badrummet får glasmålningarna ett nytt utseende och fungerar som en påminnelse om det ursprungliga hemmet.

Ett badrum med glasmålningar och ett modernt fristående badkar.I slutet av hallen finns ett öppet vardagsrum, matsal och kök. Köket är minimalistiskt i designen, med en mudroom och tvättstuga som ligger bakom den på vänster sida, medan ett skafferi och förberedelse är på höger sida.

Ett minimalistiskt kök med ö och kaklad vägg.Ett minimalistiskt kök med ö och kaklad vägg.Ett minimalistiskt kök med ö och kaklad vägg.
Ett modernt kök med små rektangulära plattor.

Ett modernt kök med separat skafferi och förberedelse.Skjutbara glasdörrar förbinder de inre rummen med uteplatsen och trädgården.

Skjutbara glasdörrar förbinder de inre rummen med uteplatsen och trädgården.Utsidan av det nya tillskottet är klädd i svartmetallskydd som står i kontrast till den ljusa interiören och det gröna gräset i trädgården.

Ett modernt svart hus tillägg som öppnar sig mot trädgården.Ett modernt tillskott till det svarta huset.Tillbaka inuti, och vi ser att det minimalt inredda vardagsrummet är fokuserat på den öppna spisen som inkluderar träförvaring bredvid den.

Ett minimalt möblerat vardagsrum.

Ett vardagsrum med en modern tegelsten och vedförråd.Ett vardagsrum med en modern tegelsten och vedförråd.En modern tegel spis med trälagring.

En modern tegel spis med trälagring.På övervåningen finns ett par sovrum som båda har skrivbord som sträcker ut fönstret och utnyttjar det naturliga ljuset och utsikten över trädgården.

Ett inbyggt skrivbord använder det naturliga ljuset från fönstren.Här är en titt på planerna för huset.

Ett australiensiskt federationshus med bakre tillägg.

Golvplanen för ett australiensiskt federationshus med tillägg på baksidan.Fotografera av Shannon McGrathKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *