Bänkskivan i detta kök är fortfarande ett skrivbord, TV-stativ och fönsterutrymme


FIGR Architecture Studio har designat ett modernt hem för en familj på fem i Ascot Vale, Australien, som inkluderar en smart köksdesign. Köket har en stor ö, svarta skåp, träcentrum och svarta öronkakel, men det är bänkskivan som fångade vårt öga.

Ett modernt kök med svarta och träskåp, en backsplash av krona och en vit bänkskiva.

Bänkskivan fortsätter längre från köket och förvandlas till ett litet skrivbord.

Ett modernt kök med svarta skåp och träcenter, har en vit bänkskiva som förvandlas till ett skrivbord, TV-stativ och fönstersäte.Från skrivbordet faller bänkskivan ner för att bli ett stativ för TV: n i vardagsrummet. Penny brick backplash från köket fortsätter också och skapar en bakgrund för TV: n så att den smälter in i omgivningen.

Ett modernt inbyggt TV-stativ med svart öronkakel, förvandlas till en dagbädd vid ett fönster.Dessutom fortsätter den vita ytan längs hörnet och förvandlas till en dagbädd med kuddar som ger komfort.

Ett modernt kök med svarta skåp och träcenter, har en vit bänkskiva som förvandlas till ett skrivbord, TV-stativ och fönstersäte.Ett stort roterande fönster sträcker divan till bakgården för att förvandla fönstret till en sitt- och läsplattform.

Ett stort roterande fönster sträcker sig en dagbädd in i trädgården för att förvandla fönstret till en sitt- och läsplattform.Ett stort vridbart träramfönster.Låt oss ta en titt på de andra områdena i hemmet … Husets framsida har ett vitt exteriör som matchar det vita staketet, medan ett stort svart inramat fönster sticker ut från huset. Arkitekten förklarar inspiration bakom hemmet: “Projektet hämtar inspiration från omgivningen och sammanhanget och tolkar resultaten igen genom ett modernt utseende av en traditionell viktoriansk höjd, vilket resulterar i ett tankeväckande resultat och gataintegration.”

Husets framsida har ett vitt exteriör som matchar det vita staketet, medan ett stort svart inramat fönster sticker ut från huset.Husets framsida har ett vitt exteriör som matchar det vita staketet, medan ett stort svart inramat fönster sticker ut från huset.Inuti ger träramade fönster och dörrar samt trägolv ett naturligt inslag i den mest vita interiören.

Inuti detta moderna hem är träfönster och dörrar samt trägolv ett naturligt inslag i den mest vita interiören.Svarta accenter fortsätter hela tiden i form av belysning, möbler, dekorativa föremål, accentväggar och dörrkarmar.

Svarta accenter fortsätter i hela detta moderna hem i form av belysning, möbler, dekorativa föremål, accentväggar och dörrkarmar.En färgstark överraskning ingår i hemmet i form av en djupgrön matta som går uppför trappan och in på hemmakontoret.

En färgstark överraskning ingår i detta moderna hem i form av en djupgrön matta som går uppför trappan och in på hemmakontoret.Hemmakontoret har ett skrivbord som förlänger det vinklade fönstret och har utsikt över en liten innergård.

Ett modernt hus med hemmakontor som har grön matta och ett skrivbord som förlänger det vinklade fönstret och har utsikt över en liten innergård.Det stora skjutfönstret tillsammans med takfönstret säkerställer att mycket naturligt ljus filtrerar igenom inredningen.

Det stora skjutfönstret tillsammans med takfönstret säkerställer att mycket naturligt ljus filtrerar igenom detta moderna hem.De svarta accenterna fortsätter genom ett av badrummen, med en svart spegel / fåfänga och en svart fodrad duschkabin.

Detta moderna badrum har en svart spegel / fåfänga och en svart duschkabin.Fotografera av Tom BlachfordKälla


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *