Bältros i vitmetall ger detta hem sin unika karaktär


Austin Maynard Architects har nyligen avslutat ett nytt hem i Melbourne, Australien, som inkluderar både metallbältros och återvunna tegelstenar i konstruktion. Ägarna till ‘Garden House’ bad om ett familjehus som skulle vara supermodernt, högpresterande, mycket hållbart och med förmågan att förändras och anpassa sig över tiden. Hemmet är dolt från gatan och nås via en gågata som går från garaget till de viktigaste bostadsområdena.

Hemmet är dolt från gatan och nås via en gågata som går från garaget till de viktigaste bostadsområdena.

Husets utsida ser ut som en vacker, vit helvete-stuga med perfekt sluttande tak.

Utsidan av detta moderna hem ser ut som en vacker, vit helvete av en stuga med ett perfekt sluttande tak.De vita Flat Lock-bältrosarna på fasaden ger hemmet ett unikt utseende.

Vita bältros med ett platt lås på fasaden ger detta moderna hem ett unikt utseende.Metallmarkiser som sticker ut från huset ger skugga för de inre rummen när det är soligt.

Metallmarkiser som sticker ut från huset ger skugga för de inre rummen när det är soligt.I enlighet med namnet har Garden House betydande träd och växter som omger det, varav många var på plats innan hemmet byggdes.

Ett modernt hem med en öppen spis som har en böjd bänk i betong.Utomhusområdena inkluderar en eldplats med en specialdesignad böjd bänk, en pool, innergårdar, sittplatser utomhus, pergolaer och däck.

Ett modernt hem med en öppen spis som har en böjd bänk i betong.En trädgård med runt bord och uteplats i sten.Hemmet är uppdelat i olika zoner, som var och en är ansluten via spegelglaskedjor eller broar, vilket speglar trädgården och huvudsakligen får dem att försvinna.

Ett modernt hem med inomhus / utomhus vardagsrum, är byggt med återvunnen gul tegel och bältros av metall.Återvunna gula tegelstenar i hela hemmet, som påminner ägarna om de glada minnen de väckte, till exempel deras farföräldrars hem och deras dagar vid Melbourne University.

Ett modernt hem med inomhus / utomhus vardagsrum, är byggt med återvunnen gul tegelsten.

Ett modernt hem med inomhus / utomhus vardagsrum, är byggt med återvunnen gul tegel och bältros av metall.Inuti hemmet är vardagsrummet dekorerat med en stor soffa och abstrakt konstverk, medan ett vitt spaltak ger ett unikt designelement.

Inuti detta moderna hem är vardagsrummet inrett med en stor soffa och abstrakta konstverk, medan ett vitt spaltak ger ett unikt designelement.

Inuti detta moderna hem är vardagsrummet inrett med en stor soffa och abstrakta konstverk, medan ett vitt spaltak ger ett unikt designelement.Bakom soffan finns ett litet hemmakontor / läxstation som är gömd i ett skåp, vilket gör den lättillgänglig och samtidigt dold från när den inte används.

Detta moderna hem har ett litet hemmakontor / läxstation som är gömd i en garderob, vilket gör den lättillgänglig och samtidigt kan döljas från när den inte används.Hemmakontoret ligger bredvid ett stort fönster som ger fri utsikt över trädgården utanför.

Ett hemmakontor gömt i en garderob ligger bredvid ett stort fönster som ger fri utsikt över trädgården utanför.Trädgården nås via en svart inramad glasdörr. I det närliggande köket sträcker sig hårdvarufria skåp väggen, medan den svarta ön och hyllorna skapar ett kontrasterande element och den speglade bakplattan speglar vardagsrummet.

I det här moderna köket finns hårdvarufria skåp längs väggen, medan den svarta ön och hyllorna skapar ett kontrasterande element och den speglade bakplattan speglar vardagsrummet.I det här moderna köket finns hårdvarufria skåp längs väggen, medan den svarta ön och hyllorna skapar ett kontrasterande element och den speglade bakplattan speglar vardagsrummet.Vardagsrummet har också en låg TV-konsol och flytande vita hyllor som passar taket.

En låg TV-konsol och flytande vita hyllor som passar taket.Träskåpen från köket fortsätter genom matsalen och resulterar i en öppen nisch med hyllor. Bredvid skåpen och i tegelväggen finns en liten inbyggd fönstersits.

Träskåpen från köket fortsätter till denna matsal, vilket resulterar i en öppen nisch med hyllor.  Bredvid skåpen och i tegelväggen finns en liten inbyggd fönstersits.

Träskåpen från köket fortsätter till denna matsal, vilket resulterar i en öppen nisch med hyllor.  Bredvid skåpen och i tegelväggen finns en liten inbyggd fönstersits.En modern matsal med tegelväggar och träbord.Bredvid matsalen finns ett sekundärt vardagsrum inrett för avkoppling.

Ett vardagsrum inrett med en svart soffa.Ett vardagsrum dekorerat med en svart soffa som matchar fönsterbrädorna.Trappan har de återvunna gula tegelstenarna som sedan ansluts till trätrappan. Ett stort svart inramat fönster ramar perfekt in i trädet och uteserveringen.

Denna trappa har de återvunna gula tegelstenarna som sedan går över för att ansluta trätrappan.  Ett stort svart inramat fönster ramar perfekt in i trädet och uteserveringen.

Denna trappa har de återvunna gula tegelstenarna som sedan går över för att ansluta trätrappan.  Ett stort svart inramat fönster ramar perfekt in i trädet och uteserveringen.I slutet av hallen finns en liten sittnisch vid fönstret som inkluderar stoppade bänkar, perfekt för när barn vill ha en lugn stund.

I slutet av denna tid finns det en liten sittgrupp vid fönstret som inkluderar stoppade bänkar, perfekt för när barnen vill ha en lugn stund.I slutet av denna tid finns det en liten sittgrupp vid fönstret som inkluderar stoppade bänkar, perfekt för när barnen vill ha en lugn stund.

I ett av sovrummen blir en delvis trävägg bakgrunden för sängen och inkluderar sängbord och hyllor i designen.

I detta moderna sovrum blir en delvis trävägg bakgrunden för sängen och inkluderar sängbord och hyllor i sin design.I detta moderna sovrum blir en delvis trävägg bakgrunden för sängen och inkluderar sängbord och hyllor i sin design.I ett av badrummen accentueras grå väggar och golv av en träfodrad hyllnisch, små metallplattor och ett vitt fristående badkar.

I detta moderna badrum accentueras grå väggar och golv av en träfodrad hyllnisch, små metallplattor och ett vitt fristående badkar.

I detta moderna badrum accentueras grå väggar och golv av en träfodrad hyllnisch, små metallplattor och ett vitt fristående badkar.I ett annat sovrum skapar ljusa vita väggar ett rent och skarpt utseende, medan konstverket ger en touch av färg.

I detta moderna sovrum skapar ljusa vita väggar ett rent och skarpt utseende, medan konstverket ger en touch av färg.I ett av de andra badrummen finns det vita väggar som är parade med mjuka blå / gröna plattor och matchande tätningsmedel för ett modernt utseende.

I det här moderna badrummet har vita väggar parats ihop med mjuka blå / gröna plattor och matchande tätningsmedel för ett modernt utseende.I det här moderna badrummet har vita väggar parats ihop med mjuka blå / gröna plattor och matchande tätningsmedel för ett modernt utseende.Solpaneler installeras på taket, eftersom det genomsnittliga australiska huset använder 19 kWh energi per dag. Det här hemmet producerar dock 100 kWh per dag och har ett 26 kWh Tesla-batteri, vilket gör det högpresterande och högteknologiskt.

Ett modernt hem med solpaneler på taket.För att förstå hemmets design, här är planritningen.

Planritningen för ett modernt hem med många utomhusutrymmen.Du kan lära dig mer om huset genom att titta på följande video. . bädda in container {position: relativ; stoppning botten: 56,25%; höjd: 0; överflöd: dold; max bredd: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container-objekt, .embed-container bädda in {position: absolut; topp: 0; vänster: 0; bredd: 100%; höjd: 100%; } Skjuter av Derek SwalwellKällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *