Anslut högtalarlampor och smarta sidobord med högtalareFår musik alla andra genom denna karantän? Det spelar ingen roll om jag jobbar eller slappnar av innan sängen, musik spelas vanligtvis … från min iPhone eller MacBook Pro eftersom jag inte har några högtalare. Även om du har en fullständig stereoinstallation, såvida du inte har en bärbar högtalare, kommer du att sitta i samma rum som din musik spelar om du vill höra den. Ange det geni som är bärbara högtalare. Nu är konceptet inte nytt, men att lägga till en LED-lampa till den på senare tid dödar två fåglar i en sten – i princip fördubblar produktens funktionalitet, och det är precis vad Koble gör. Connect skapade en serie bärbara högtalarlampor som vackert fyller omgivningen med ljus medan de fyller dina öron med din favoritmusik. Lamporna är utrustade för att tända i olika färger, alla styrda med en medföljande fjärrkontroll medan du strömmar dina låtar. Ladda via USB så är du iväg!

Ava X bärbar LED-högtalarlampa

Ava bärbar LED-högtalarlampa

Ava X bärbar LED-högtalarlampa + Ava bärbar LED-högtalarlampa

Anslut Neptune LED-högtalarlampan

Anslut Neptune LED-högtalarlampan

Let’s Go bärbar LED-högtalarlampa

Let’s Go bärbar LED-högtalarlampa

Dalia bärbar LED-högtalarlampa

Dalia bärbar LED-högtalarlampa

Frio LED-ishink med högtalare
Förutom det färgbytande LED-ljuset är Frio utrustad med två 15W högtalare och två 6W diskanthögtalare, samt en ishink för att hålla dryckerna kalla! Anslut din smartphone eller surfplatta via Bluetooth för att styra musiken medan kylaren kyler ner två flaskor vin eller åtta öl eller seltzer. Lätt + musik + kalla drycker = det perfekta partytillbehöret, oavsett om det är för en grupp eller en solo lounge dansfest!

Frio LED-ishink med högtalare

Ralph höjdjusterbart smart sidobord
Finns i tre versioner – valnöt, ek eller vit – Ralph har en dubbel Bluetooth-ansluten högtalare integrerad i basen med en förvaringslåda under och en 5W trådlös laddningsplatta inbyggd i bordsskivan. Spela musik, lyssna på ditt favorit-tv-program eller ring ett samtal via högtalaren, medan du laddar din telefon utan att behöva kablar.

Ralph höjdjusterbart smart sidobord

Zain höjdjusterbart smart sidobord
Slutligen är Zain, som finns i valnöt, ek, vit eller svart, ett elegant men smart sidobord med stoppade sidor och ben i massivt trä. Benen är utbytbara med 6 ″ eller 10 ″ inklusive val för din önskade höjd. Zain kommer att hålla din drink medan den erbjuder rikt, uppslukande 360-graders ljud och en plats att ladda dina enheter på den trådlösa laddningsplattan på bordsskivan eller via USB-laddningsporten på sidan.

Zain höjdjusterbart smart sidobord

>>> Handla hela Connect-samlingen här! <KällaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *