8 Enkla Diy-Industriella Rör Hyllorna som Du Kan Göra Hemma

EN Do it yourself industriella rör hylla projektet kan vara en lång uppgift för de flesta människor. För att vara ärlig, det kan vara mycket enklare än du någonsin tror. Kolla in nedan följer några exempel på idéer som vi har rundade upp som kommer att inspirera dig.

1. Väggmonterad Hylla med Industriella Rör

Hylla med den industriella rör som innehavaren har en stark och strong intryck. En kombination med trä ger en mer natur accent till det. Som du kan se från bilden ovan där du kan lägga olika saker på hyllan.

2. Skruvas Rörledningssystem Av Metall Hylla Badrum

Flytande badrum hyllor behöver inte vara stor i storlek. Som du ser av bilden ovan, även med minimal content du kan få en fullt fungerande hyllan. Med skruvade metall rör bar som en hållare som lägger industriell accent until det.

3. Tre Nivåer HyllaBilden ovan visar en tredelad hyllan. Denna typ av hylla är lämplig som ett skyltfönster eller ens en butikshyllan. Det är som stöds med fyra rörmokare rör på varje nivå.

4. Hörn Triangeln Hylla

En väggmonterad triangel hyllan är lämplig för hörn av ditt hem. Lägg until rörmokare som rör dess ram och du har en quickly hylla som du kan använda. Inga fler lediga hörnet igen.

5. Tak-Monterad BokhyllaEn hylla som fästs i taket kommer att ge dig additional utrymme och förvaring som du kan se på bilden ovan. Du kan sätta din bok samlingar det. Använda industriella rör bar som stöd för långa senaste användning.

6. Slingrande Style Industriell Hylla

En väggmonterad hylla med slingrande style and design säkert lägger added estetiska värde until ditt rum. Du kan också upptar ett hörn utrymme i ditt rum. Med gängade metall vvs-rör och du kommer att lägga till industriell accent till det.

7. Tak-Höjd Industriell HyllaMed ett tak-höjd hylla, upptäcker person ibland att det är svårt att nå övre lagring. Du kan har en stege gjord av industriell rörmokare röret. Det kommer säkert att lägga until en industriell accent till din befintliga industriella hyllan.

8. Rustik, Industriell Bokhylla

Bilden ovan visar ett rustikt utseende industriell bokhylla. du kommer att få den rustika accent genom att använda återvunnen mörkt trä och skamfilat röret som ram. Lägg den bredvid en ljust färgad vägg och du har en fantastisk utsikt.