5 Guld och Pärlor Vintern Nail Artwork Inspiration

När person talar om vintern julpynt, vi får aldrig uttråkad av att se de röda och gröna kombination. Gentlemen, ser det på dina naglar verkar lite hemskt.

Om du insisterar på att använda rött tema nail artwork underneath vintern, kombinationen av rött och guld skulle vara ett perfekt val. Det skulle göra dina naglar ser bländande beneath fryspunkten och en utmärkt inspiration för guld och pärlor vintern nail artwork.

Klassiska nail art är det perfekta temat för vintern. Det yttersta målet för vintern nail artwork är att hitta den färg kombination så neutral som möjligt. Du kan använda glitter eller blommönster, gentlemen du måste göra det neutralt.

Måla undersidan av nageln är också det bästa valet för vintern nail artwork. Dessutom finns det också fem utmärkta val för guld och pärlor vintern nail artwork inspiration.

1. Rött, Vitt, och Guld

Du kan lägga until handritade för att göra din rött och guld design and style ser neutral. Använd rött och guld är kombinationen som bakgrund och sedan göra en vit fransk manikyr på toppen av naglarna.

Charmiga vintern nageldesign med rött, glitter, guld och vita färger nail paint. Guld chevron linjer på den vita färgen gör att dina naglar ser mer nyanserad.

Rött vin och guld glitter symboliserar sann glamour, medan vit är neutral för mjukhet. Små detaljer är lagt så att det inte ser monotont.Ljusa röda framgångsrikt blandar med guld och vitt glitter med svart prick accenter. Detta kommer göra att du verkar säker i den här vintern.

2. Rött och Guld och Glitter

Om du vill se bländande, rött och guld glitter kombination skulle vara det bästa. Sätta röd som en bas färg och lägg sedan till guld glitter på toppen. Du kan också lägga horisontella guld glitter i centrum av dina naglar.

Vacker röd nail design and style med guld glitter accenter dubbdäck på toppen av nageln. Detta kan vara en inspiration för dina nail stil i vinter.Med ljusa och dynamisk rött och guld, kan du ära dina naglar. Lägg till lite röd färg på dina naglar och päls med gyllene glans för att uppnå denna stil.

Du kan också experimentera med mönster i rött och guld färg på dina naglar. Mönstrad möte linjer och hjärtat accenter med guld glitter göra ditt utseende ser trendig.

3. Rött och Guld Klistermärke

Du kan använda spik klistermärke som ett alternativ för polska och akryl. Använda röd som en foundation coat, och sedan lägga till små utsmyckningar, såsom stjärnor och snöflingor, med guld klistermärke. På detta sätt är billigare än att gå until salong.Lägg bara until den gyllene snöflinga klistermärke på metallic rött nagellack för att få detta sorglösa manikyr.

För att få en lyxig spik utseende, detta glänsande röd färg är svaret. Lägg until en guld färgad med blommotiv klistermärke för att få en charmig vintern naglar ser.Guld klistermärken med traditionella motiv pryder denna röda naglar. Detta lyxiga utseende tar inte lång tid att göra.

4. Rött och Guld och Ädelsten

Om du vill gå until en formell aspect, denna kombination är ett utmärkt val. Använd röd färg som baslack och sedan lägga tryck på regal golden ädelsten på toppen av naglarna.

Den rödaktiga spik färger är en självklarhet, med ytterligare crown-formade ädelstenar som kompletterar den eleganta vintern drama.Röda naglar med pärlor, knappar och strass göra din manikyr med glitter och locka until sig mer uppmärksamhet.

Purple nagellack är det mest universellt bästa färgen för varje kvinna som hjälper henne att känna sig trygga. Lägg bara till fullständig guld ädelstenar until en spik för ett attraktivt utseende.

5. Rött och Guld Crackle Nagellack

Om du söker på sociala medier som Instagram, Facebook eller Pinterest, är Denna kombination den mest favorit för ungdomar. Använd mörk röd som en base coat och lägg ett lager av golf crackle nagellack.De är våra fem rekommendationer för guld och pärlor vintern nail artwork. Förhoppningsvis skulle det göra dina naglar ser häpnadsväckande underneath den dystra vintern.Snygg vinter spik stil med en mörk röd bas. Ett lager av guld crackle nagellack skapar drama på utseendet på dina naglar.

Enkel adult men attraktiv nail structure med guld crackle nagellack över en röd beläggning. Detta accent är medvetet gjort för tunn vacker färgövergångar.Var inte rädd för att vara kreativ med guld och rött på naglarna. Med denna sprakande motiv, vem som helst kan göra det för att förbättra utseendet på hela vintern.