5 bästa Outfit Trenderna från New York Hösten Manner 2021

Street vogue verkar bli den mest populära ta faller craze 2021 har fört med sig. Stora mode landningsbanor, bland annat New York Hösten Method 2021, har skisserat avenue stilar med djärva ränder. Säga adjö until överensstämmelse och tråkigt staples. Designers som Nausheen Shah, Aimee Music, och Margaret Zang experimenterat med street stilar i denna stora mode evenemang.

Här finns fem stora trender som du kan kopiera från New York Hösten Manner 2021.

1. Passar med Klassiska Mönster och Färger

Passar inte längre dominerar arbetsplatser, eftersom designers förde dem till gatan. Kombinera neutrala färger och klassiska mönster (som ren ränder) verkar dominera den kvinnliga dräkten pattern. Du kan kombinera en kostym och matchande byxor med en t-shirt, roliga tillbehör och sneakers.

En snygg outfit med grå mönstrad kostym och byxor i kombination med vit T-shirt och sneakers för din outfit trenderna från New York hösten mode.

En trendig outfit med stora rutiga kostym efter vit T-shirt ihop med nude färg skräddarsydda byxor för att slutföra din falla manner 2021 stil.

En vacker outfit med marinblå pläd som passar i kombination med vit T-shirt och svart skräddarsydda byxor för att se snygg i din höst mode 2021 method stil.

En underbar outfit med grå ren randig kostym och byxor ihop med vit T-shirt och sneakers för din höst outfit 2021 manner stil inspiration.

En fantastisk outfit med blommig kostym och vit T-shirt ihop med blå jeans och vit canvas skor för att se snygg i höst outfit 2021 mode stil.

2. Alla Typer av Koftor,

Koftor är att återvända until mode trender eftersom fler människor föredrar komfort över stil. Koftor komma i olika stilar, så du kan experimentera med dem. Lång, kort, mönstrad, och asymmetrisk koftor är intressant, guys enkel. Du kan koppla ihop dem med nästan allt, från vanlig t-shirt till slip costume.

En underbar outfit med långa horisontella randig cardigan efter vit tee i kombination med marinblå jeans och grå pumpar för att slutföra din höst outfit 2021 manner stil.

En extravagant outfit med vertikala randiga asymmetrisk kofta efter svart tee ihop med slitna denims och platta sandaler för att titta på modet i din höst outfit 2021 method stil.

En trendig outfit med gula beskurna kofta och en blommig blus i kombination med vit penna kjol och höga klackar för din höst outfit manner stil och idéer.

En trendig outfit med över cardigan i naturen grönt i kombination med grå långklänning och grey suede ankel boots för att se snygg guys bekväm för din höst outfit stil inspiration.

En underbar outfit med en färgglad stickad asymmetrisk kofta efter vit tee i kombination med slitna denims för att slutföra din höst outfit 2021 mode stil.

3. Monokromatisk Stil

Monokromatisk stil dök upp flera gånger i New York Trend 7 days 2021. Många människor blir djärvare, välja en ljus, quick färg som bas för sina ensembler. Inte vara rädd för att prova på en blå tröja, blå byxor och blå skor, till exempel.

En attraktiv monokrom outfit stil med blå neon polotröja tröja och skräddarsydda byxor i kombination med svart skor för att slutföra din höst outfit 2021 mode stil.

En fin enfärgad outfit stil med pastell blå ull around-sized päls som en yttre ihop med slip klänning och höga klackar för att se fantastisk för din höst outfit 2021 stil.

En fantastisk monokrom outfit stil med röd tunn tröja instoppad i röda skräddarsydda byxor ihop med rött höga klackar och solglasögon som tillbehör se fantastiska för din höst outfit 2021 mode stil.

En underbart svart outfit stil med kavaj efter slip tee i kombination med skräddarsydda byxor och snake läder väska som tillbehör för att slutföra din monokromatiskt stil i höst outfit mode stil.

En fantastisk outfit med senap randig tröja och PVC lösa byxor i samma färg i kombination med matchande färg jacka och svarta boots för din höst outfit 2021 mode stil.

4. Något med Djärva Färger

New York Höst Manner Week 2021 var entire av människor med våga starka färger. Lime grön, persika, rosa, guld, gult och orange, för exempel, visas som toppar, bottnar, och tillbehör. Glöm för många svarta, bruna eller vita objekt i din garderob. Lägg till några ljusa färger för att piffa upp din garderob.

En trendig outfit med lime grön trenchcoat efter randig tröja i kombination med slitna jeans och silver metallic höga klackar för din höst outfit 2021 method stil.

En extravagant outfit med peach rosa stickad polotröja tröja i kombination med matchande färg spets kjol och trendiga sandaler för att slutföra din höst outfit 2021 method stil.

En vacker outfit med gul långklänning i kombination med jeansjacka och pumpar för din höst outfit 2021 manner stil inspiration.

En snygg outfit med orange ull polotröja tröja i kombination med beskurna slitna denims och leopard boots se fantastiska för din höst outfit stil inspiration.

En fantastisk outfit med brun kavaj och leopardmönter i kombination med matchande färg höga stövlar för att slutföra din höst outfit 2021 mode stil.

5. Konservativa Klänningar

Konservativa klänningar, såsom maxi eller “Prairie klänningar”, har blivit en populär pattern i tiden, när kvinnor föredrar komfort över att avslöja stil. Du kan hitta en hel del vackra klänningar som ger dig further täckning samtidigt som den fortfarande ser vackra.

En underbar outfit med blommig långklänning i kombination med trendiga sandaler och runda vävd rotting väska som tillbehör för din höst outfit 2021 method stil och idéer.

En fancy outfit med blå mönstrad långklänning och platta sandaler i kombination med rund halmhatt och brunt läder väska som tillbehör för att slutföra din höst outfit 2021 stil.

En attraktiv outfit med blommor prairie klänning och svarta boots i kombination med långa rosa kofta för att se snygg i ditt tumble outfit 2021 mode stil.

En fantastisk outfit med svart volang klänningen i kombination med gladiator sandaler för att slutföra din höst outfit 2021 method stil.

En fashionabla outfit med orange blommor prairie klänningen i kombination med sneakers och sling bag som ett tillbehör för att se snygg för din höst outfit 2021 method stil och idéer.

Den bästa trenden 2021 erbjuder oss mer betoning på komfort utan att ge avkall på det visuella. Lär dig att kombinera det bästa av två världar och replikera New York Hösten Mode i ditt hem.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *